17-12-2008, 06:09
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
על פי הכותרת שלך האליטות הן השמאל אין אליטות בימין
בימין כולם משכמם ומטה.
1.כמעט כל העתונים הראשיים, כל ערוצי הטלויזיה, הפרקליטות, המשטרה ובית המשפט העליון נמצאות בשליטה בלעדית של השמאל, מאז תקופת השלטון של מפאי.
===== קיים בישראל ערוץ ממלכתי אחד, אליו מתקבלים על פי כישורים באמצעות מכרזים. אין בוחרים קרינים ומגישים על פי השקפתם הפוליטית ואיני יודע מהי השקפתו הפוליטת של כל עובד. הראיונות מאוזנים ומביאים מגוון דעות ומראיינים אנשים מכל הקשת הפוליטית.
גם בפרקליטות ובמשטרה המנויים בהתאם ו/או מנויי השר (שרים היו ממגוון מפלגות) ו/או החלטות ממשלה (וגם ממשלות היו שונות. קשה להאשים את היועץ המשפטי רובינשטיין השמאלנות ולא את סגנו לשעבר מזוז, שמכהן כיום בתפקיד. באשר לבית המשפט העליון, הבחירות שם הן ע"י ועדה, שאכן בה היה קיים רוב לשופטים (היום גם זה אינו קיים), שבחרה שופטים בעלי רמה ובעלי נסיון מקרב השופטים הקיימים במערכת (היום גם זה שונה ונכנסים אנשים מן החוץ עם נסיון משפטי אבל לאו דוקא עם נסיון שפוטי.
מפא"י חלפה מן העולם מזמן - כמו גם שיטת המנויים שלה. ראה לימור לבנת והכרזותיה, צחי הנגבי ומשפטיו והיום אולמרט בחקירותיו.
2.אז מי אשם למצב הזה? רק הימין בעצמו.
==== מאחר והימין אשם בכל אני מסכים איתך במאה אחוז (זאת בדרך הלצון)
אולי פשוט תחשוב שהימין, למרות התקפותיו התקופתיות, איננו רואה פגמים יסודיים בשיטה הקיימת. אולי הוא חושב, שיש לעשות התאמות ושפורים ולא שנויים דרסטיים. אולי הוא חושב שבית המשפט העליון ממלא את תפקידו ובין היתר מתפקד כ"כלב שמירה" על שלטון החוק. אולי הוא מקיים היום את מה שהייתה מקיימת חוקה - שעד כה 60 שנה, לא הצליחו ליצרה.
3.כבר מזמן אני טוען שגם כשהימין נמצא בשלטון הוא לא מתנהג כשליט לכל דבר.
===== מה המסקנה. אולי סיסמאותיו נבובות מתוכן ואי אפשר להוציאן מהכוח אל הפועל מן המלל אל המעש..
4. מה נשאר לנו, הטוקבקיסטים לעשות? אני חושב שיש הרבה מה לעשות ואני חלק מהמאמץ הזה:
===== להמשיך להוציא קיטור על ריק
5. תיכנסו יומיום לאתרים ותביעו את דעתכם. אל תתנו לשמאלנים לשלוט בתגובות.
===== היכן שולטים השמאלנים. תכנס לאתר ותראה כמה "שמאלנים" משתתפים בו - ניתן לספרם באמצעות אצבע אחת, אין צורך בכל היד בהבור זה.
תאזין לתגובות מאזינים ברדיו (שדורי ישראל השאלנים לדעתך) - לא תמצא שמלאן אחד לרפואה.
6. אל תתלהמו אחרת לא יפרסמו את התגובה. תחפשו כותרת שמושכת את העין ותתמקדו בנושא אחד.
===== התלהמות איננה בריאה בכל מקרה, גם כאשר מפרסמים את התגובה.
גם שקרים, הכפשות עוותים וכנויי גנאי אינם פועלים בכוון הנכון.
דברי חכמים בנחת ישמעו ואולי גם לאט לאט ישפיעו כפי שנאמר מים שקטים חודרים עמוק.
7. תעשו כמוני, תשלחו לאישים פוליטיים בפקס וגם באי-מייל את מה שאתם חושבים.
===== רעיון מעולה. חשוב לכתוב קצר, ברור ובנימוס.
8. תשכחו שביבי נתניהו יעשה משהו כדי לשנות את המצב.
====== האם גם ביבי בשמאל - סחטיין.
במשפטך האחרון סתמת את הגולל על כל מכתבך הארוך ועל כל נמוקיך המלומדים והתקרבת, אמנם בצורה מזערית, לתגובותי.
|