12-12-2008, 21:05
|
|
|
חבר מתאריך: 15.09.08
|
|
בתגובה להודעה מספר 39 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "זו פאשלה שלי שלא הייתי כנראה מספיק ברור - חלאס עם הסגנון הזה"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
מעבר לכך שלא היית עובדתי (מדבריך עולה שהשמאל סייע לטרוריסטים במתכוון, אתה גם סילפת עובדות שאתה יודע שאינן נכונות - אתה כתבת כאילו כ-ל השמאל שותך למעשים שאתה מתאר (ואני מנחש גם אתה יכול לנחש שלא כל מאות אלפי תומכי השמאל תומכים בטרור...).
בכל מקרה, אם לא הייתי ברור קודם, אני מבטיח להיות מאוד ברור עכשיו: חדל מהכללות משמיצות, חדל
מכתיבה של דברים לא מבוססים (אם יש לך הוכחות שהשמאל סייע במכוון לטרור, לך למשטרה, ורק
אז תבוא לפרסם את זה פה). אני לא אחזור על האזהרה הזו. מותר לך לא להסכים עם השמאל ולא
לאהוב את השמאל. אסור לך להאשים אותו בבגידה מבלי להביא הוכחות. לא יהיו יותר אזהרות, כיוון שגם
לופי כבר הזהיר אותך.
|
א. לא האשמתי אף אחד בבגידה, סה"כ כתבתי את דעתי מנסיון חיי במדינה.
ב. באשכול אחר כאן
ציטוט:
אתה חייב להבין, לעצום עיניים ולאטום אזניים זו אחלה דרך להתעורר ולגלות שמחר בבוקר מבצעים
מדיניות שאתה מתנגד לך בכל נימי נפשך. עדיף לך לדעת מה אומר הצד השני, כדי שתוכל לענות לו.
אגב, ככה גם עובד דיון ציבורי סביר...
|
כאשר עיתונאית "חשובה" מפרסמת מאמר "שמציג רוצחים כזכאים למעמד שווה לזה של
חייל שנחטף כבן ערובה לצורך שחרור אותם רוצחים" ( לדעתי חמור שבעתים ממה שאני כתבתי )
אז צריך "לדעת" כדי שלא נתעורר להפתעה ?
שידעו בסמול איך מרגיש "סתם אזרח" במדינת ישראל, למה לא לגיטימי ?
ג. אכן הם לא תומכים "במודע" אך האם התמיכה בדרך שהובילו, הובילה לירידה דרמטית בטרור ?
ד. בנוגע לביסוס דברי, כמו שכתבתי, ככה אני חווה את המציאות.
אכבד את בקשתך, אך לא כי אני חושב שכתבתי משהו חריג, נציגי הסמול כותבים ואומרים דברים הרבה יותר גרועים.
מתנצל.
|