למה לפעמים השוקולד נראה צבוע בגוון ורוד או לבנבןן?
לפעמים שאני פותח חפיסת שוקולד הוא נראה כאילו צבעו אותו בגוונים של ורוד כזה וטיפה לבן. נראה כאילו הוא ישן אבל התאריך שלו עדיין לא פג תוקף.
איך זה מגיע למצב הזה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dor92 שמתחילה ב "למה לפעמים השוקולד נראה צבוע בגוון ורוד או לבנבןן?"
על מנת ששוקולד יראה מבריק, יפה ומעורר תאבון ישנו תהליך הנרקרא "טמפרינג" בו מחממים את השוקולד לכ-60 מעלות ואז מקררים אותו במהירות ל-25 מעלות, הדבר מבטיח כי השוקולד יתגבש בצורה מסוימת.
כנראה שחפיסת השוקולד שהתה בטמפרטורה גבוהה ולכן נהרס הטמפרינג.