14-11-2008, 18:35
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.06
|
|
ציטוט:
בדרך כלל הלהקות האלו חסרות כל כישרון
|
ציטוט:
איזושהי מנגינה שהשקיעו בה מחשבה וזמן - אין.
|
ציטוט:
גם לרוב ההתנסחות הוורבלית של הזמרים דלה, 4 מילים ו-3 מהן גסות.
|
בהחלט לא מסכים איתך. אין לי מושג לאיזה בלאק נחשפת ולאיזה לא, אבל אתה לא יכול לומר שהלהקות האלו
חסרות כישרון. אומנם בשבילך המוזיקה הזאת נשמעת חסרת מלודיה לחלוטין, אבל זה לא עושה אותה כך.
המוזיקה הזאת מביעה רגש, רגש של אנטי, רגש של שנאה, רגש של בדידות וכו'. אבל לומר שהלהקות האלו
חסרות כישרון, או שלא השקיעו בשירים מחשבה וזמן, זה דבר אידיוטי ביותר לומר על זה.
אה כן, והליריקה היא ממש אבל ממש לא דלה. ושוב, תלוי לאיזה בלאק נחשפת.
אשמח אם תוכל לציין איזה להקות גרמו לך להביע את הדעה הזו.
ציטוט:
לגבי בלאק אנטי-נוצרי.. לא מקובל בהחלט, מבחינתי זה כמו בלאק אנטי-יהודי, לכל דת יש את הזכות קיום שלה כל עוד היא לא נכפת על מישהו.
|
הרשה לי לתקן ולהוסיף, בלאק אנטי נוצרי שונה לגמרי מבלאק שהוא אנטי יהודי, ואני אסביר לך גם למה.
רוב הבלאק האנטי נוצרי נובע מהיות הלהקה פאגנית או תומכת בפאגניזם (לא חסר בלאק נורבגי / שבדי / גרמני שנחשב לפאגני, ובעצם ברוב אירופה).
כמו שידוע, הפאגניזם דוכא על ידי הכנסייה הנוצרית, וזה כיביכול מה שגורר את המוזיקה לאנטי נצרות.
בנוסף, רוב הבלאק שהוא אנטי נוצרי נחשב פרימיטיבי מבחינת הליריקה, מדבר על העבר. בעבר הנצרות
נכפתה על אנשים. על מסעות הצלב שמעת? זוהי כפייה של דת.
לכן תמצא יותר להקות אנטי נוצריות מאשר אנטי יהודיות.
בלאק שהוא אנטי יהודי יכול לנבוע מכמה סיבות:
א. הלהקה דוגלת בנשיונל סוציאליזם (NSBM) - לא חסרות להקות כאלו, ששרות כנגד היהדות ובעצם
דוגלות בעקרונות הנאציזם והפאשיזם, ובתורת הגזע (שהגזע ההארי או הגזע העליון).
ב. הלהקה שרה כנגד האלוהים של כל הדתות - להקות אתאיסטיות, או ניהיליסטיות, שהן נגד אמונה באל שקר
ושרות כנגד האלוהים (ובין היתר כנגד הנצרות והיהדות).
ג. הלהקה פשוט אנטי יהודית כי בא לה, בלי סיבה מיוחדת.
כמובן שלא חסרות להקות פוזה, אבל זו לא סיבה לפסול את כל הסגנון ואו להחשיב את כולו לחסר כישרון ובעל מוזיקה לא מושקעת.
זהו, אין לי כוח לחפור יותר.