לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-05-2005, 20:27
  alon737 alon737 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eneriqo88 שמתחילה ב "עזרה בבחירת מצלמה UZ"

רד הנטר למה סתם לזרוק מילים לאויר אם אתה לא מבין? לפי מה שרשמת רואים שאף פעם לא ראית בעיניים שלך את הZ3 וגם לא קראת שום ביקורות או משהו שעליהם אתה יכול לבסס את הטענות שלך... אז אני יגיד לך מה אני יודע על הZ3 מכל הביקורות שקראתי עליה מתי שהיא הייתה מועמדת חזקה אצלי. (בסוף נבחרה הS2 )
זמני התגובה שלה הם מאוד מאוד מהירים ולא כמו שציינת. היא מתפקסת ב0.2-0.3 שניות בתנאי תאורה טובים וגם בתוך הבית ובתנאי תאורה פחות טובים היא לא מנסה להתפקס יותר מדי זמן והיעדר נורת העזר של הAF לא ממש מורגש. הUZ היחידה בטווח המחירים שלה עם פוקוס יותר טוב היא הFZ5 וגם היא לוקחת רק בהפרשים זניחים מאוד. גם הזמן בין תמונה לתמונה הוא קצרצר. כן... גם מהA95 היא יותר מהירה וגם מעוד המון מצלמות אחרות.

הפלאש שלה הוא פלאש פופ-אפ נהדר עם טווח יחסית גדול, נטען במהירות ואין איתו אפילו קצת red eyes.

הזום שלה, כאשר מזיזים אותו במהירות הגבוהה ביותר הוא עובר טווח מ35-420 בפחות מ2 שניות!! לזה אתה קורא "מאוד איטי"??

המצלמה ממש קטנטנה ואי אפשר להאמין עד שרואים אותה בעיניים... היא יותר קטנה גם מהA95 חוץ מבמידת "העומק" אבל לא הייתי מצפה למשהו אחר מUZ מול מצלמה של זום X3.

החסרונות שלה לדעתי הם דבר ראשון איכות הבנייה... שמרגישים אותה ביד היא מרגישה כמעט כמו צעצוע. דבר שני זה איכות התמונה שלה לא ממש מדהימה, אבל אל תצפה ליותר מהS1. פה הA95 דווקא כן לוקחת ואפילו די בקלות. (גם יש לה מעבד DIGIC II) המסך שלה גם עם 37 אלף פיקסלים פחות משל הS1, זה די משמעותי.

הדעה שלי: אם יותר חשוב לך מהירות עבודה ואיכות תמונה אז לך על הZ3... אם העיצוב יותר חשוב לך אז לך על הS1 שגם יש לה מסך מסתובב וגם היא מרגישה מצוין ביד אבל זה די אינדיבידואלי. אני מציע שתלך לחנות צילום רצינית, תחזיק את שתיהן ותחליט. (כמובן רק לאחר שתקרא לפחות ביקורת אחת על כל אחת מהם באחד מהאתרים הגדולים)

בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-05-2005, 22:16
  alon737 alon737 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי eneriqo88 שמתחילה ב "המון תודה.. נתתה לי כיוון שרציתי לקבל"

תודה רבה דבר ראשון... לגבי איכות התמונה של הFZ5 רק הזכרתי אותה בקשר לAF ששם היא מצוינת אבל לא חשבתי לכלול אותה בכל ההשוואה בגלל שהיא הרבה יותר יקרה מהZ3... בארה"ב זה שונה לגמרי מסיבה שאני לא יודע אבל לא נורא יש מספיק מתחרות אחרות שלא פחות טובות ממנה. אבל אם כבר שאלת לגבי איכות התמונה שלה אני יכול להגיד לך שלFZ5 יש איכות תמונה מדהימה בזכות עדשה פנטסטית של לייקה. היא אוספת את הפרטים הכי הכי קטנים ואין ספק שכאן יש לה יתרון על הZ5,Z3,H1,S2 וכו'... יש השוואה ישירה בין הZ5 לFZ5 בביקורת של DCRESOURCE, מומלץ לראות גם בגלל שאיכות התמונה של הZ5 והZ3 זהות למעט שיפורים קלים מאוד בצבעים לטובת הZ5 בזכות מעבד תמונה חדש יותר של KM. חבל שמבחינת וידאו הFZ5 נמצאת דור אחד אחורה אבל אני לא יודע אם זה חשוב לך או לא. גם חסרים לה הרבה פיצ'רים קטנים שיש בשאר המצלמות וכנראה שקיצצו הרבה דברים בשביל להכניס את הלייקה ועדיין להישאר במחיר שפוי מאוד. בכל מקרה היא הרבה יותר יקרה מהZ3 שאותה הצבת בקצה של התקציב.

כנס לDPreview וקרא את הביקורות על 2 המצלמות. אל תתעצל, 1800 שקל לא מוציאים כל יום וזה בעייתי להתחרט. אחרי שתקרא אותם תעשה השוואה Side By Side באותו האתר (יש אפשרות כזאת בbuying guide) ותבחר את מה שהכי מתאים לך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר