|
27-10-2008, 19:51
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
ב. נכון שהאמונה באלוהים החזיקה את תפוצות ישראל ושמרה על עם ישראל כישות אחת. אבל, מי אומר שזה כל כך טוב. מה היה רע אם בעבר לא היה נשמר קיומו של עם ישראל והוא היה הולך בדרכם של כל העמים. נכון שהיום לאור העובדה הקיימת של קיומנו - באופן טבעי אנחנו רוצים לשמר את עצמנו. היום אין אנו זקוקים יותר לדת כמגשרת יש לנו את מדינת ישראל.
|
אוו,טובאריסץ" סטאלין!,קמת לתחייה?
אני מבקש מכולם כרגע לקום ולשיר את האינטרנציונל לכבודו של אבי האומות.למי שלא יודע את המילים-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A6%D 7%99%D7%95%D7%A0%D7%9C
אוקיי.
ציטוט:
מה היה רע אם בעבר לא היה נשמר קיומו של עם ישראל והוא היה הולך בדרכם של כל העמים.
|
בדרכם של אלו עמים?צרפתים,גרמנים,רוסים,יפנים,מונגולים,אינדיאנים, ערבים,יוונים,ספרדים,פרסים,תורכים..?מה אתה בוחר,ידיד סטאלין?או שבשבילך כל שאר העמים מהווים מסה אפורה אחת,ללא שום הבדלים,למעט הבדלי מין?מה כוונתך באומרך "הולך בדרכם של שאר העמים"?אילו בדיוק?
אתה בכלל מתעניין בהיסטוריה של שאר העמים,או שמה שמעבר לאף שלך לא מזיז לך?
לגלות לך את אמריקה?אני אעשה זאת,כי אתה לבד לא תהיה מסוגל לפעולה בסיסית זו:
אצל מוסלמים אסור להיתחתן עם כופרים,יש שאלה גדולה,האם מותר להתחתן עם יהודים וכמובן שיש איסור למוסלמית להתחתן עם כופר.(סוני ושיעי זו גם בעיה לחלקם.)
אצל צ"צ"נים יש בעיה מאד גדולה,כאשר בחורה מתחתנת עם זר,גם אם הוא קווקאזי,וגם אם הוא מוסלמי.ייתכן גם רצח על רקע זה.(מזכיר את שכנינו הבדואים והערבים.)
אלה הן הדוגמאות שאני מכיר.עמים אחרים,בעלי מגאלומניות כלשהי,מתנהגים בצורה דומה,כלומר עם מטען נציונאליסטי(אני חושש,שתתבלבל בין זה לבין נאציזם,כך שתזהר פה) חזק,אשר לא נותן להם אפשרות לאסימילציה ובטח שלא לאסימילציה טוטאלית.
אבל אלה לא מעניינים אותך,כי כפי שאמרתי למעלה,אינך רואה מעבר לאפך.(וגם שם אתה די עיוור.)
חלומך הוא חלומם של קומוניסטים ואינטרנציונליסטים:הפיכת אנושות למסה אפורה אחת שלמה,ללא שום איחודיות,ללא תרבות שונה,ללא שפה שונה,ללא דתות ולאומים שונים.בקצרה,הינך רוצה לחזור לימי פרה-מגדל בבל.
אינך אפילו חושב!,שטבעו של אדם הוא קסנופובי,הוא תמיד חושד בזר לו,בין אם מדובר בצבע האור,בדת,שפה,מבנה גוף ועוד הרבה מרכיבים.אתה רואה,או רוצה לראות את האדם כגוש בשר ללא גוונים,ללא אינסטינקטים בסיסיים.(אולי רק הבסיסיים ביותר.)
את הניסוי הזה,אם כי בצורה מאד לא מוצלחת,למזלנו,ניסו לעשות במשך 70 שנה בכלא העמים-ברית המועצות.לא עזר,העמים המשיכו לחיות והיו כאלה,שאף העיזו לשמור על שפתם ותרבותם היחודיים להם,הסוטים במקצת מאידאולוגיה של קומפרטיה,היא המפלגה הקומוניסטית.
אחרי מה שכתבת בהודעה זו,פלא,שאתה תומך בצורה כלשהי בקיומה של ישראל.כנראה שאתה פשוט צבוע,לא מוכן לגלות לנו את דעותיך האמיתיות.וראה:
ציטוט:
היום אין אנו זקוקים יותר לדת כמגשרת יש לנו את מדינת ישראל.
|
אבל אתה כלל לא מתנגד לנישואין בין ערבי ליהודיה.אתה אפילו מאחל לזה.(לא בהכרך עם ערבים,אך עם גויים ככלל.)אתה ממשיך בקו של אסימילציה גמורה.אין בך לא יהדות,לא עיבריות,לא ציונות,לא ישראליות,אתה בעצם סוג של אנארכיסט,אם כי כבר לא כזה,שהיית יכול להיות,אם היית בן 20-30.בכל זאת הגיל עושה את שלו ואין את האנרגיה לשנות את העולם.(מהפכנים התחילו דרכם בגילאי 16-18,כסטודנטים צעירים.)
יש לציין,כי אני מבין,שכוונותיך טובות.הן אפילו נעלות ונאורות.רק שמחלת השיכחה פקדה אותך ואין זה כלל קשור לגיל.יש מספיק מקרבנו בני 20 ו30,בעלי אותה מחלה כרונית:העולם הוא לא אידאלי,הוא לא ניתן לשינוי על ידי פרדיגמה קומוניסטית.(אלא אם נשתמש בכמה פצצות אטום גרעיניות,על ידם נוכל להשאיר רק את האנשים הדרושים להקמת עולם חדש וצודק,וגם אז יהיו הסתייגויות וקונפליקטים,אם כי על זה כבר אין כח לחשוב לאידאליסטים כמוך.)
אני אגלה לך סוד:מה שהיטלר ניסה לעשות זה רק במקצת פחות אנושי ביחס ליהודים,ממה שניסה לעשות סטאלין:להשמיד את היהודים.אסימילציה היא השמדה,אם כי בצורה יותר הומאנית.
מי שיגיע לשורות אילו,יצוץ במוחו,כפי הנראה,הרעיון,שאני משווה אותך לנאצי הכי גדול,להיטלר,מה שכמובן יגרור אזהרה ואולי חסימה.
אני חייב להגיד,שאם כי אני שונא את דעותיך הרבות,במיוחד לגבי גורלו העתידי של עם יהודי(ואל תשאל אותי,לאילו בדיוק דעות אני מתכוון,מספיק לראות כמה מהודעותיך האחרונות לגבי אסימילציה),אני בכל זאת טוען,שיש הבדל עצום בין מילים למעשים.להשוות מישהו שמייחל לאדם אחר למות לזה,שמבצע את הרצח,זהו חטא לא הרבה יותר קטן מזה של רוצח עצמו,מבחינה מוסרית.אלא שתוצאות אידאולוגיה שלך(ליתר דיוק הקומוניסטית הקלאסית) ושל נאציזם הן זהות לגבי יהודים:היעלמות העם היהודי מבמה היסטורית.ואת זה כבר אף אחד לא יכול לשלול או להכחיש.התוצאות זהות.
|
|