לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2008, 19:56
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avifresh שמתחילה ב "המלצות למפרט- OFFICE, קצת משחקים לפעמים (לא כבדים), צפייה בטלויזיה וגלישה"

ככלל - הרבה פחות מומלץ לבנות מחשב לבד מאשר לתת תקציב ולתת למומחים כאן להרכיב אחד עבורך. אתה מאבד את הגמישות לחסוך בחלק אחד על חשבון חלק אחר ומכניס את עצמך לסד בלי סיבה.
מעבד - גם ה E7200 הוא הרבה מעבר למה שאתה צריך, ואגב, לשימושים שלך גם מחשב מבוסס AMD יספיק ויעלה פחות.
לוח אם - בהתאם לצרכים שלך - אם אתה צריך יציאת FW קנה את הלוח היקר יותר, אחרת אין הצדקה לשלם יותר על פיצ'רים שלא תשתמש בהם.
ספק כוח ומארז - אם התקציב שלך מוגבל אין סיבה לפצל את המארז מהספק, על המארזים של ANTEC יש מחירים טובים ביחד עם הספקים שלהם - זה לדוגמא יתאים:
http://www.skypc.co.il/pl_product~NSK4480~6~0.htm
אגב, מה עם כרטיס מסך?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2008, 20:48
  avifresh avifresh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "ככלל - הרבה פחות מומלץ לבנות..."

ציטוט:
ככלל - הרבה פחות מומלץ לבנות מחשב לבד מאשר לתת תקציב ולתת למומחים כאן להרכיב אחד עבורך. אתה מאבד את הגמישות לחסוך בחלק אחד על חשבון חלק אחר ומכניס את עצמך לסד בלי סיבה.

ככלל תמיד הרכבתי את המחשבים שלי, מלבד יוצא דופן שרכשתי מחשב לבן שלי בKSP ואחרי שנה וקצת כבר מלא בעיות (אחריות למחשב שנה בזמן שבנפרד 3 שנים לכ.מסך/לוח).
סיבות נוספות להרכבה עצמית: יש לי דיסק/צורב/מסך/מקלדת/עכבר/זיכרונות מהמחשב הקודם וזה שידרוג ולא מחשב מלא. וחוצמזה אני אוהב לבנות לפי מרכיבים שאני בוחר (לא לכולם ישאת הכל) וגם אוהב את זה.

ציטוט:
ספק כוח ומארז - אם התקציב שלך מוגבל אין סיבה לפצל את המארז מהספק, על המארזים של ANTEC יש מחירים טובים ביחד עם הספקים שלהם - זה לדוגמא יתאים

בחרתי 430W , מספיק אולי גם לשידרוג עתידי.
הפריט שבו אני לא רוצה לחסוך (מנסיון), זה הספק. הספק של SEASONIC או ANTEC (לא מהדגם שהצעת) מקבלים 5 שנות אחריות, אני חושב שיש לזה משמעות. הסיבה שלא בחרתי HEC זה אחריות רק לשנה.

ציטוט:
אגב, מה עם כרטיס מסך?

SAPHIR HD3650 512 DDR3

אשמח לקבל דעתך לגבי המארז, שני האופציות שנראות לי ובאותו המחיר הן:
HEC 6X68
ANTEC THREE HUNDRED
שניהם נוחים שה USB וכו' למעלה ואיכותיים לפי המפרט (פח עבה ועוד)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:36

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר