08-09-2008, 15:55
|
מנהל מולטימדיה
|
|
חבר מתאריך: 07.12.07
הודעות: 1,955
|
|
"הרטבת" עוגה על בסיס שוקולד.
שלום
אז ככה..
הכנתי עוגת שוקולד פשוטה ולא יותר מדי מסובכת לפי מתכון שמצאתי.
עכשיו, אני מחפש רעיון לרוטב שאני אוכל "להרטיב" (Dipping) בו את העוגה.
חשבתי על אספרסו, אבל כבר עשיתי פעם עם אספרסו, ואני מחפש רעיונות אחרים.
יש למישהו רעיון טוב (וטעים) שגם לא יהיה יותר מדי מסובך או מורכב מרכיבים מסוג שלא יימצאו בבית סתם ככה ויהיה צריך ללכת לקנות אותם?
_____________________________________
|