למי שבמקרה ער עכשיו, תוכנית התעודה "ניסויים בבני אדם" החלה לפני זמן קצר בערוץ 8 בהוט,
התוכנית מציגה ניסויים בהתנייה חשיבתית בבני אדם כדי לגרום להם לציית לפקודות המצוות
אותם לבצע פקודות לא אנושיות הנוגדות את אופיים הטבעי - מומלץ.
בשל כך ההודעה שהכילה את התוכן הלא חוקי הוסרה מהפורום, בהתאם לתקנון פרש.
אני מבקש לכבד את התקנון כדי להגן משפטית על פרש, וכדי להמנע מנעילות ומחיקות מיותרות.
סרטים או תוכניות טלויזיה באורך מלא, שמועלות לאתרים הן בד"כ לא מותרות לצפייה ברשת בחינם.
להלן קטע קצר מהתוכנית (הובא ע"י Gumble) שהועלה ליוטיוב .
נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 03-09-2008 בשעה 16:58.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "חל איסור מוחלט להביא לינקים לתכנים המוגנים בזכויות יוצרים."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Lance
בשל כך ההודעה שהכילה את התוכן הלא חוקי הוסרה מהפורום, בהתאם לתקנון פרש.
אני מבקש לכבד את התקנון כדי להגן משפטית על פרש, וכדי להמנע מנעילות ומחיקות מיותרות.
סרטים או תוכניות טלויזיה באורך מלא, שמועלות לאתרים הן בד"כ לא מותרות לצפייה ברשת בחינם.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Gumble שמתחילה ב "[QUOTE=Lance]בשל כך ההודעה..."
האתר הזה הוא כמו ראפידשר, בזה שהוא לא פעם משמש לאיכסון תכנים שעוברים על חוקי זכויות יוצרים.
אגב, אני לא בטוח שמה שהבאת זה מה ששודר אתמול בערוץ 8... למרות שזה עוסק באותם נושאים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "* תוכנית על ניסוי התנהגות - התחיל לפני 10 דקות *"
אגב למי שתהה איך זה קשור לתאוריות קשר, הרי שהתאוריה הגדולה שעומד מאחורי רצח בוב קנדי
היא שהרוצח לכאורה "סירחאן סירחאן", "הופעל" ע"י שיטה דומה כדי לגרום לו לבצע את הרצח.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אגב למי שתהה איך זה קשור..."
זה מזכיר לי את הסרט "תאורית הקשר".
שם הדמות של מל גיבסון הופעלה ע"י ניסוי דומה כדי להתנקש בשופט מבית המשפט.
הסרט כמובן עוסק בעוד שלל תאוריות קשר, שקשורות באופן כזה או אחר למציאות.
אני בטוח שרבים מאיתנו כבר צפו בסרט.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "* תוכנית על ניסוי התנהגות - התחיל לפני 10 דקות *"
הניסוי באוניברסיטת סטנפורד, שבוצע על ידי הפסיכולוג החברתי פיליפ זימברדו, הראה שלפעמים הרוע האנושי נובע מכמה תפוחים טובים בחבית באושה ולא ההיפך.
מה הקשר לתיאוריות קונספרציה? קשר אחד הוא ההוכחה שכל אותם חורשי מזימות למיניהם (מי שהם יהיו) צריכים רק להקים את המבנה החברתי הרצוי ובני-אדם כבר יתאימו את ההתנהגות שלהם למגנון החדש.