01-09-2008, 18:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.05.07
|
|
למה לתת במה לחראיליטי הזה?
נכון שלפתיחת אשכול בפורום הזה או אחר אין קשר ישיר לרייטינג, אבל ברגע שנותנים במה, זה מושך אנשים לראות, להתעניין, במקום שנעכל ונבין שצריך להוקיע את התוכניות האלה שמשתלטות לנו על החיים.
מה עם איזה תיאוריית קשר עסיסית, לאנס?
כמה זה מראה על עליבתנו כבני אדם (מצד הצופים) שאין לנו מה לעשות בחיים חוץ מלהציץ לאנשים לחור של התחת, תרתי משמע, ועל הרצון להתפרסם בכול מחיר (מצד המשתתפים).
די, מספיק, נמאס כבר. אם הייתה אמינות ואי התערבות של ההפקה, אז איכשהו, איכשהו היה אפשר לקבל את זה, אבל אם לא מספיק מה שקורה בתוכנית, אז גם מתערבים בתוצאות, חייבים להוקיע ולגרום לזבל הזה לעוף מהטלוויזיה ולהכריח את היוצרים לכתוב דברים מקוריים ולא את הלא יודע מה הזה.
היום היה כתוב ב-24 שעות שההפקה של היפה והחנון התערבה בהדחה, ובהפתעה גמורה, להזכירכם, זאת חברת רייף המאירי, הלא היא יוצרת הישרדות שקבעה כללים וגבולות לטוהר המידות של התערבות ההפקה בתוכנית.
אז בשביל מה לראות, בשביל מה? איזה מן בני אדם אתם שאתם יורדים לרמת הביוב הזאת?
עשו מעשו ואל תצפו, תכריחו את היוצרים להפסיק עם זה כבר. אני לדוגמה, ממש אבל ממש לא מזיז לי התוכנית הזאת ואני לא מתכוון לבזבז שנייה מהחיים שלי בצפייה אפילו בכתבה עליה.