לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-09-2008, 00:30
  High Hopes High Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "צילומי הריון (בסגנון צילום אופנה)"

בשל העובדה שאתה מתאכזב מזה שלא מגיבים לך, אני קצת חושש להעלות ביקורת, כי לא נראה לי שתקבל אותה יפה, אבל אני אנסה בכל זאת,
למען האמת לא אהבתי את הסט, ואם זיכרוני אינו מטעני כבר ראיתי ממך דברים הרבה יותר טובים,

תמונה ראשונה לא מחמיאה למצולמת,הפנים שלה נפוחות וזה נראה כאילו היא קיבלה מכה,התאורה על הפנים מאוד לא רכה, גם חלקים בהירים מידי וגם כהים מידי, אפשר להסתכל על הגוף ולהבין את ההבדל בין התאורה עליו לבין התאורה על הפנים,גם החיתוך לא לטעמי, הוא מאוד צפוף באיזור הראש.

תמונה שניה, יש שם איזה סימן מחיקה מתחת לרגליים, הצללים של הכסא גורעים בעיניי
הקונספט של תמונה לצד תמונה יפה,אבל חשוב להקפיד יותר,ובתמונה השמאלית הכסא לא מיושר,
התנוחה שלה נראית מאוד לא נוחה,נראה כאילו היא נאחזת בכסא כדי לא ליפול,הייתי מצפה בקונספט של שתי התמונות לראות הרבה יותר נוחות ושלווה, במקום נוקשות וחוסר נוחות.

בתמונה השלישית התאורה לא מאוזנת, החלק השמאלי חשוך יותר ממרכז הפריים וצד ימין,הפנים שלה מוסתרות וזה נראה כמו צילום של בחורה שמוכנה להצטלם בעירום,אבל לא מוכנה שיראו את הפנים שלה, וצלם שלא יודע לעשות את זה כמו שצריך,
במקרה שלך היא הרי כן הסכימה שיראו פנים,ולכן זה נראה מאוד לא טבעי,
גם הקומפוזיציה פה לא בנויה טוב לטעמי, היא חותכת את הפריים מצד לצד בלי שום פרופורציה לשום דבר, מילא אם הרגליים שלה היו מתחילות בפינה,ולא באמצע הדרך.

תמונה רביעית היא תמונה טובה עם חיתוך לא טוב.

התמונה החמישית - יש בעיה בהקטנה, נראה כאילו יש בעיית איכות בפנים שלה,
לא התחברתי לבנייה של הפריים, מצד אחד רואים את השוליים של הרקע, אבל מצד שני לא רואים מספיק כדי שזה לא יראה כאילו זה נעשה בחוסר הקפדה,
אני מתכוון לומר שאו שתראה יותר,או שתחתוך ואל תראה בכלל,

עם תאורה כזו הייתי שמח לראות אותה עומדת בחלק הימני של הפריים, הצל נמתח לשמאלו ושלום על ישראל.

זוהי דעתי האישית

אנחנו אוהבים אותך!

www.nirgeiger.com

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-09-2008, 13:17
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי lioravr שמתחילה ב "צילומי הריון (בסגנון צילום אופנה)"

את האמת כמו שמתן אמר לך כבר אין הרבה משתמשים בפורום שיוכלו להגיב לך על תמונות אלו. עקב חוסר ידע (שלא באשמתם חס וחלילה) בקשר לסיגנון שלך.. מאיפה הוא מגיע מי מוביל אותו בעולם ולמה צריך לשים לב בכול פריים... אנשים לרוב מסתכלים על תמונה במבט חטוף ומחליטים תוך 2-3 שניות עם התמונה טובה או לא... הרבה מסתכלים על טכניקת צילום ובעיות טכניות (אין מה לעשות ככה זה לצערי)
גם לי את האמת חסר את הידע שאליו אני מדבר בכול הנוגע לפריימים/סגנון אלו... אך בעבר התעניינתי בתחום וקראתי אליו לא מאט.....
יש שאלה דיי חשובה שאני רוצה לשאול והיא... למי הצילומים הללו מיועדים? האם הם היו כעבודה למודל ההרה והמטרה הייתה להוציא אותה יפה/מושכת/מאושרת וכדומה ושתתלה את התמונות הללו בסלון/חדר שינה? והאם המודלית מבינה קצת בתחום האומנות מבינה קצת את הראש שלך ומדוע אתה מצלם אותה כפי שאתה מצלם ולא כפי ש90% מהצלמים בארץ מצלמים נשים הרות.. או שהעבודה הזו היא פרוייקט אישי שלך להתבטאות עצמית כולשהי ללא קשר למוצר סופי שאתה אמור להגיש בסוף היום?
הסגנון שלך מזכיר לי טיפה את הlisa warninger שהיא לדעתי מחזיקה באחד הסגנונות היותר מעניינים בצילום נשי.... במידה ותיקרא קצת את הביוגרפיה שלה תבין מאיפה היא מגיע ומדוע היא מצלמת כפי שהיא מצלמת... אני חושב שהעיניין גם אצלך... או שהחלטת פשוט לשנות פאזה לחלוטין ולצלם באופן מורדני/לא מקובל...
בקשר לתמונות עצמם:
מבחינה טכנית אישית לדעתי אין לי ולשום משתמש אחר את הזכות לבקר אותך בכך שטעית בתאורה, שטעית בחיתוך וכדומה.. יש לך כבר ניסיון לא מואט עם הציוד עם תאורה עם קומפוזיציה וכדומה כך כשאני מסתכל על הפריים אני מביא בחשבון "זה מה שהוא רצה להביע,זה מה שהוא רצה שאני יראה" "אין פה טעויות" הדבר היחיד שיכול להיות הוא שאני/מישהו אחר לא יתתחבר לסגנון למהות של הצילום וכדומה...
אהבתי את הסט (לאחר צפייה דיי מעמיקה בתוכנת סלייד שואו) יש זרימה בין פריים לפריים רואים שהסגנון אותו סגנון בפריימים ואין "חובבניות" "פוקס" וכודמה...
הדבר שהכי הפריע לי זה הטבעיות של הפריים... לא מרגיש אותה לא מרגיש את היחסים בינך לבין המצולמת לא מרגיש את האינטמיות שאמורה לעבור בצילום שכזה....

מקווה שלא חפרתי יותר מידי.....
ואני מאוד אוהב ומכבד את הסגנון שלך... חבל שלא רואים יותר עבודות שלך....
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

נערך לאחרונה ע"י coolpix בתאריך 05-09-2008 בשעה 13:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר