30-08-2008, 22:19
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי rubber_duck
תגובה מעניינת.....
אני מבין שאת יודעת ממקור "מוסמך" שהחוקים בצבא שקובעים שצריך ללכת עם חולצה בתוך המכנס, נוצרו ע"מ לעשות רושם על תיירים
אם יש לך בעיה עם החוקים תוציאי את העצבים שלך על מי שקבע את החוקים, ולא על מי שאוכף אותם.
הדבר נכון שבעתיים שהתפקיד שלך בצבא הוא לתת שרות, ולא משנה אם מי שבא לקבל שרות הוא טבח, לוחם או מ"צ.
ד"א, אם במקרה בדיוק פיספת את השיעור הזה כשלמדתם אזרחות, אדם נורמטיבי מציית לכל החוקים, גם אלה שניראים לו טיפשיים וגם אלו שהוא חושב שנחקקו כדי לעשות רושם על תיירות שבדיות. אם הוא לא עושה את זה יש לו שם מיוחד - עבריין.
כניראה שחז"ל ידעו על מה שהם מדברים כשהם אמרו "פני הדור כפני הכלב"
|
ראשית - אני לא מוציאה את העצבים על אף אחד. אתה יכול לקרוא לזה מעשה קונדס, ואתה יכול לקרוא לי עבריינית, בסופו של יום אתה לוקח את זה רציני הרבה יותר מאשר זה.
התפקיד שלי הוא לתת שירות, וזה נכון, ולמי שיש תור אני נותנת שירות. גם להרבה ממי שאין לו תור וצריך עזרה אני נותנת שירות. אבל חיילים שתפקידם 'לאכוף' חוקים מטומטמים, שבאים בשביל לקבל ג' על נזלת שקופה ללא חום וללא אודם בגרון, תסלח לי, אבל גם לעצמי לא הייתי נותנת אפילו לא ד' על זה ! מי שצריך עזרה יקבל, וכן חבריי יקבלו קצת יותר אם אוכל לעזור, אבל הרבה חיילים שמחפשים לקבל על כלום הרבה לא יקבלו, אם הם ממצדיקים או לא. אני אישית גם לא אוהבת ממצדיקים,במיוחד בגלל שהם חושבים תמיד שהם יותר טובים מכולם. מדברת בתור מי שמספיק זמן בצבא כדי לראות את ההתנהגות הכפויית טובה שלהם.
ואני חושבת שלא קראת פסקה ממה שכתבתי - איפה שרשמתי עריכה - אני מעולם לא עברתי על חוק ולא קיבלתי דוח, התגרות בממצדיק לא נראית לי עבירה, ואם ברצונך לקרוא לי עבריינית, תקרא, אתה נשמע מגוכך. ואני לא אגרר לניסיון להעליב אותך כפי שאתה מנסה להעליב אותי. אני ממש לא מתביישת במה שעשיתי, לא חושבת שאני צריכה להתנצל בפני אף אחד על כך.
וכן, זוהי תגובתי האחרונה אליך, אני לא אבזבז את הזמן שלי כדי להסביר לך ולו דבר משאני עושה יותר.