פתיחת שערי בקר בראי ההיסטוריה - לאן? אשכול ספיח לתרצ"ו
ראיתי לנכון לפצל את הדיון שהתפתח באשכול תרצ"ו לכאן לבינתיים. בערב אעבירו לפורום 'מה שבראש' אם תמשך המריבה או 'מה שבלב' אם נגיע לשלום בית
לתשומת לבכם - הותרת שערי בקר פרוצים הינה מעשה הפוגע בפרנסת אנשים טובים ועמלים. חקלאות עברית שבה והפכה לחלוציות.
בשביל הבוקר - חבלות רכוש ולעיתים רכוש - לאום אינן קשורות לתרצ"ו או לימי המסתננים אלא לכאן ולעכשיו מה שמצמצם את מרחב ההומור שלו בנושא.
אל רול התנצל ואף מסר כי לא הותיר שערים פתוחים.
להלן ריכוז התגובות שהועתקו [בקיצוץ קל]:
El Rool vbmenu_register("postmenu_3030215", true);
חבר מתאריך: 27.06.08
סליחה!
בתגובה להודעה מספר 78 שנכתבה על ידי hagarblu שמתחילה ב "מחר אדבר עם חיים דיין, מזכיר..."גם אני פורץ גדרות ושערים, לעיתים קרובות יותר ממה שהייתי רוצה.
השבילים בצפון נחסמו בעשרות ע"י מגדלי בקר, בין אם בעלי היתר או בעלי עניין בקרקע.
אני מקפיד לסגור או לתקן כל קרע לפני שאני עוזב את המעבר.
אני מקווה שעל עוגמת הנפש הנגרם לי אפוצה בכמה קילוגרמים של אנטריקוט משיוש ומיושן כהלכה.
, 21:59
hagarblu vbmenu_register("postmenu_3030741", true);
חבר מתאריך: 14.06.07
בתגובה להודעה מספר 80 שנכתבה על ידי El Rool שמתחילה ב "סליחה!"מגדלי הבקר החוקיים חוסמים, ממכשלים ונועלים בזכות. הראשון שיפרוץ שער לא חוקי יהיה פקח מנהל מקרקעי ישראל, או פקח הסיירת הירוקה. אני מדבר על חוקיים, כן?, לעבריינים ומשתלטים על קרקע לא יעשו כמעט תמיד כלום. עכשיו, אם פרצת גדר או שער, חסכת מכסימום שעה.הבוקר לעומת זאת יפסיד במקרה הטוב יום, בנסיון להבין את מהות הפריצה, כשכמובן האפשרות הראשונה שעליו לשלול היא גנבה. מדובר לרוב בכמות לא קטנה של פרות הפזורות על שטח נרחב. ועכשיו לך תבדוק עם לעדנה גנבו את העגל, מה גם וכבר יומיים לא ראית אותם באים לשוקת.... במקרה הגרוע, הפירצה שפרצת תיקרא לפרות, והן תתפזרנה מחוץ לשטח. נו, לך חפש אותן. פרות משוטטות גורמות נזקים לגידולים חקלאיים שכנים,תאונות דרכים, והמון שיער לבן לבוקר
, 22:09
hagarblu vbmenu_register("postmenu_3030753", true);
חבר מתאריך: 14.06.07
בתגובה להודעה מספר 81 שנכתבה על ידי hagarblu שמתחילה ב "מגדלי הבקר החוקיים חוסמים,..."המשך. הדבר הגרוע מבחינתך כשאתה מחבל בגדר מרעה, הוא לדעתי הצטרפותך לצד של הרעים.החל מפורעי תרפט וכלה בפלסטינאים אזרחי ישראל שממשיכים את המלחמה על הקרקע יום יום ושעה שעה.ואנילא מדבר על המחבלים בשגגה, כמו חיילים מפלסר מסויים, שלפני שבועיים דרסו קטע גדר עם ההמר כי הסיבוב לא בא להם טוב.
, 15:01
El Rool vbmenu_register("postmenu_3031726", true);
אלפי סליחות
בתגובה להודעה מספר 82 שנכתבה על ידי hagarblu שמתחילה ב "המשך. הדבר הגרוע מבחינתך..."אך, מעולם לא עזבתי מכלאה פתוחה.
עם זאת חייבים להבין גם את המטיילים, המצב הפך לבלתי נסבל.
, 18:51
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.fresh.co.il/vBulletin/image.php?u=63057&dateline=1216849325] b.a vbmenu_register("postmenu_3032033", true);
חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 83 שנכתבה על ידי El Rool שמתחילה ב "אלפי סליחות"אכן חייבים להבין את המטיילים...אולי גם את המחבלים ברכוש... אולי גם קצת את הגנבים, שקוטפים ארגז אבוקדו פה ושם. מה יש מטיילים, צריך להינות פה ושם! ומה עם מעשני הצינגעלך פה ושם? למה להפריע להם. אכן כדבריך, המצב הפך בלתי נסבל.
כשם שאין לך זכות לגנוב גם אין לך זכות להשיג את גבולם של מגדלי הבקר, גם אם זה לא נוח לך כמטייל!
במחשבה שניה, לאחר שקראתי את הלוגו שלך מדברי חז"ל, תשכח ממה שאמרתי, תלמד לבד!
27-08-2008, 01:07
El Rool vbmenu_register("postmenu_3032710", true);
התגובה שלך לא במקום
בתגובה להודעה מספר 84 שנכתבה על ידי b.a שמתחילה ב "אכן חייבים להבין את..."
"מטייל זה לא מחבל, גנב או שמצא שלקחת ארגז אבוקדו זה יותר זול משוק הכרמל.
זו המדינה שלי ואני רוצה לטייל בה כאשר חפצה נפשי ולא רק בשמורות או דרכי נוף.
אני מדבר על אדמות מדינה ואו קק"ל חלילה באדמות פרטיות או בחכירה.
עד לפני מספר שנים יכולתי לטייל ולעיתים נדירות להיתקל בשער או גשרון בקר.
היום לצערי שמים יותר מידי שערים נעולים גדרות ומחסומים על כל צעד ושעל.
את הכינרת גנבו ממני והשיר של רחל נרמס עד בלי הכר, מה שלי בכינרת הזו? לא מענישים את הכלל בגלל כמה נבלות."
נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 27-08-2008 בשעה 08:43.
|