אחרי הפסקה ארוכה עם האתגרים החלטנו להחזיר את המתכונת הזו באופן שוטף
האתגר הפעם בנושא "התייבשות".
לאור הנסיבות העצובות אליהן הגיעה ישראל בכלל והכנרת בפרט, נסו להמחיש לנו את המצב, את ההתייבשות ואת הצורך לחסוך במים - דרך הצילומים שלכם.
כל אחד רשאי להעלות תמונה אחת ולשרשר אותה כאן באשכול זה.
עם נעילת האתגר נקיים הצבעה ונקבע את הזוכה. הזוכה מקבל צל"ש לחודש שלם !
במידה וברשותכם כמה תמונות ואתם מתקשים להחליט, אתם רשאים לפתוח אשכול חדש לשם התייעצות עם שאר חברי הפורום לצורך בחירה של תמונה אחת בלבד.
רק נזכיר את הכללים: 1) כל משתתף רשאי להעלות תמונה אחת בלבד. 2) על התמונה להיות בגודל מקסימלי של 800X600 לתמונת רוחב או עד 700 פיקסלים לגובה במקרה אחר (תמונת גובה או תמונה ריבועית לגמרי). 3) את התמונה יש להעלות רק לאתר פרש. כל תמונה מלינק חיצוני תיפסל. ואנו חוזרים ומדגישים - תמונה שלא תעמוד בכללים לא תוכל להשתתף בהצבעה.
האתגר יינעל ב-15 לספטמבר (יום שני) בשעה 21:00. זיכרו, הזמן קצר - לכן אל תתעצלו - צאו לצלם ! מחכים לראות רבים מכם משתתפים!
בהצלחה לכולם !
טל (RedHunter), מתן (Narxx), שחף (שחף דרור) ואדי (petia)
עריכה של מתן:
השתדלו להפיק מהאשכול הזה דיון פורה והצגת תמונות להשתתפות באתגר בלבד.
מתן תגובות סתמיות מסוג "וואו, אהבתי" עדיף לשמור לאשכולות הרגילים... (;
הברז סגור... הפריים היה טוב יותר, לדעתי, אם היית מצליח לסגור את השיבר הראשי ואז להשאיר את הברז הזה פתוח ולהראות שבקושי יוצאות ממנו טיפול.
מה גם שהייתי מחפש זוית מאחורה בלי כל כך הרבה ירוק
זה מוריד מהאמינות של הפריים P:
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי inspired-session שמתחילה ב "זה היה הרעיון שלי :)
אבל מאחר..."
אין פה פרס על מקוריות, אלא על ביצוע.
לך עם הרעיון שלך, הוא רעיון חזק מאוד!
אני חושב על משהו אחר... אבל בשביל זה אני צריך להרים את הסטודיו ולסנג'ר דוגמנית... שחף? בא לך להצטלם?