לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 13-08-2008, 08:48
צלמית המשתמש של RACS
  RACS RACS אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
שלח הודעה דרך ICQ אל RACS
אחלה... אז כמה רעיונות...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי NVJ שמתחילה ב "לפי מה שאני זוכר מתוכניות..."

יש לזכור שהמנות הם מהראש , וניסו אך לא לתפוס אותי על כמויות.. (בגל לשאני כרגע לא מכין את זה.)

לוקחים פילה סלמון, שמים בסיר ומוסיפים שמן זית, טימין ושמים בתנור על 220 מעלות לשעה.
אורז פשוט מכינים בצד, אם טיפה סויה ומלח.
זאת אומרת שהמנה תהיה אסיאתית...
לימון שמים על הדג .

מוציאים את הבפנוכו של הפסיפלורה ושמים בכוס עם מיץ תפוזים טרי...(אפשר להוסיף לימון/ליים לזה)

ממיסים את השקולוד ומההקוקוס עושים כדורי קוקוס שמים מעל את השוקולד שמים במקפיא, לפני שאוכלים מוציאים .

כדורי קוקוס:
לקוחים כ50 גרם שוקולד , מרסקים לחתיכות קטנות עוגיויות (כאלה של אוסם טעימות.. שכחתי איך קרואים להם), לוקחים שני כפיות קקאו, 250 מיליליטר של חלב, (בערך חצי כוס ליקר שוקולד), וקוקוס (מרוסק לחתיכות קטנות).
שמים את הכל ביחד (חוצמהנוזלים והקוקוס) ומערבבים, אחרי זה מוסיפים את הנוזלים ומערבבים. אחרי שמעורבב טוב מכינים כדורי קטנים ושמים בקוקוס ..
בתאיבון.


עוד רעיון:

לוקחים את הדג (אפשר עם חתיכת נסיכת הנילוס) ועושים דג מטוגן (לוקחים קמח וקוקוס ומערבבים לוקחים וביצה ומערבבים, שמים בנפי שני כפויות של סויה ומשרים את חתיכות הדג בביצה , אחרי זה שמים במחבת ומטגנים.)
לימום שמים על הדג אחרי שנגמר (רקוראים בעיניםי שזה מוכן)

מרתיחים את השקולוד, מחלקים לעיגולים, שמים פסיפלורה מעל, שמים במקפיא, ומגישים קר.

מה שכחתי ?את האורז/פסטה... מממ אפשר להכין פסטה קרה ולהגיש עם ירקות... סלט פסטה.

בתיאבון.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 13-08-2008, 10:46
צלמית המשתמש של שמוליק
  שמוליק שמוליק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.11.01
הודעות: 10,760
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The girl next door שמתחילה ב "אתגר בישול."

הייתי הולך על משהו פשוט
דג בתנור על מצע אורז לבן
וגלידה טריו .

דג (יווני?)
המצרכים :
דג שאתם אוהבים שלם ונקי - במשקל 500-600 גר' (אני מעדיף פורל).
מיץ מלימון גדול או 2.
טימין טרי
30 גר' חמאה

אופן ההכנה:
שמים את הדג בתוך תבנית חסינת חום שתכיל את כולו.
משרים את הדג השלם והנקי במיץ לימון וטימין כשעה.
שמים על הדג קוביות חמאה ומכניסים לתנור חם 180מעלות ל17 דקות. דיר בלאק לגלוש לתוך הדקה ה18, אתם תהרסו את הדג.

מכינים אורז לבן מתובל קלות במלח פלפל (צריך לפרט?)
מסדרים בצלחת גדולה את הדג מעל 3 כפות של אורז, ושופכים מעל חלק מנוזלי האפיה.
מקשטים בלימון חתוך לפלחים, ובטימין טרי.

גלידה טריו ("טריו" זה מספיק איטלקי בשבילכם?)

המצרכים:
3 ביצים
1 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
3 פסיפלורות
100 גר' שוקולד מריר משובח
100 גר' קוקוס

אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים תוך הוספת הסוכר במשך 15-20 דקות עד לקבלת קצף יציב מאד.
מקציפים את השמנת בנפרד.
מקפלים את השמנת לתוך הקצף.
מחלקים ל3

ממיסים את השוקולד במיקרו במשך 30 שניות מוצאים ומערבבים, ובודקים שאין גושים, אם יש מכניסים לעוד 10 שניות ומערבבים שוב.
מחכים שיתקרר קצת ומוסיפים את השוקולד המומס לאחד מ3 שחלקים ששמרנו מקודם.
מערבבים טוב עד לקבלת צבע אחיד.

לחלק השני של הגלידה מוסיפים את הקוקוס ומערבבים טוב

ולחלק ה3 מוסיפים 2 מהפסיפלורות , וכמובן מעררבים טוב.
ההכנה יכולה להיות קצת מסובכת.
בקערות אישיות ושקופות ממלאים 1/3 גלידת קוקוס ומקפיאים כחצי שעה (עד שמתקשה לפחות קצת)
מעל מוסיפים 1/3 גלידת שוקולד ושוב מקפיאים חצי שעה+
ולמעלה שמים את גלידת הפסיפלורה
מקפיאים לפחות 12 שעות.

להגשה מקשטים את הגלידות למעלה עם הפסיפלורה ששמרנו בצד

בתאבון
_____________________________________
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #11  
ישן 13-08-2008, 15:28
צלמית המשתמש של RACS
  RACS RACS אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
שלח הודעה דרך ICQ אל RACS
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי שמוליק שמתחילה ב "יא מעתיקן ::7 מסכים איתך..."

לא לא .. זה לא ככה.. באמת היה לי את זה בראש.. הקטע שהכנתי משהו עם אורנגו בצהריים (שלי) וחשבתי לע מה אני אכתוב פה ובדיוק ראיתי את הקוספא של הטימין ואמרתי לעצמי.. שזה ברור מאליו ששמים טימין בדג....
וחוצמזה יש פה שיפוצים ואני בלימדוים.. הראש שלי בכל מיני מקומות.. זהל א טוב....



אני מסכים, ש"כל המוסיף גורע" כשמדובר בדגים.. אבל אפשר להכין דגים משהו משוה עם דוחפים לתנור עם ירקות מוקפצים.. יוצר כל כך טעים (שכל המיצ של הירקות יוצא לדג... משהו משוה , אני יכין ביום חול פעם אני יביא תמונות)....

והבעיה באורז זה שהוא מש נייטרלי ושהו יקבל את כל הטעם של הפסיפלורה.. ככה שאני לא רואה איזה טעם מיוחד יהיה לזה...

עריכה: צדקתי..
והנה הוכחה


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://lh3.ggpht.com/_JIH2jPi-X7o/SHLgOLnQZhI/AAAAAAAAAYE/eWA4PwOevXk/IMG_0011.JPG]


נלקח מפה.

נערך לאחרונה ע"י RACS בתאריך 13-08-2008 בשעה 15:33. סיבה: דג עם פסיפלורה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:39

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר