בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "האם השיטה של לשים חתיכת גזר בעת טיגון עובדת?..."
האמת אף פעם לא ניסיתי
א.אתה יכול לנסות וליידע אותנו
ב. באתר סטיפס של הטיפים - כתוב גם הטיפ בנושא הנ"ל לגבי שמן זית - כנראה תקף גם לגבי שמן רגיל.
ואם מישהו רשם את זה כטיפ יתכן שזה עובד.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "האם השיטה של לשים חתיכת גזר בעת טיגון עובדת?..."
האמת שאף פעם לא ניתקלתי באיזה טיעון מדעי לנושא, אני יודע שאימי עושה זאת מימים ימימה וטוענת שכך השמן לא משחיר ומתחמצן פחות כמה מדע אפשר לייחס לזה ? אין לי מושג אבל אני אשאל אותה בנושא...
_____________________________________
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי The Cheff שמתחילה ב "האמת שאף פעם לא ניתקלתי באיזה..."
למרות שתשובה "מדעית" עדיין לא התקבלה....
אני לא מוצא את הקשר בין הפחתה ברמת התחמצנות השמן או ספיחתו לבין פיסת גזר אך משום מה יש לא מעט שאימצו את השיטה הזו בידיעה שזה אכן מסייע...