14-08-2008, 12:49
|
|
|
חבר מתאריך: 29.03.08
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
אני, בניגוד אליך, לא חושב שחייו של פושע צריכים להיות קלים ונעימים, וחיי, כאזרח שומר חוק, צריכים להיות קשים ומסובכים. אני לא צריך להתרוצץ ולאפס נתונים וחשבונות, בעוד שהוא יכול, בלחיצת כפתור, לזייף מסמכים ותעודות ולקחת לו, כרצונו, את כל מה ששיך לי.
|
אני אף פעם לא אמרתי שחייו של פושע צריכים להיות קלים ונעימים. אני אמרתי שצריך להקשות עליהם באמצעות אבטחת מאגרי המידע הקיימים. בנוסף לזה הסברתי לך שהוספת מאגר מידע נוסף רק יקל על גנבי זהויות. לטענתך אסור להקל על חייהם, אז בוא ותיצטרף למאבק, ותיתנגד למאגר נוסף (הרי הוא מקל על הפושעים).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הפטריוט
נ.ב.
בהקשר הטכנולוגי - כן, אני מודה, הידע הטכנולוגי שלי לא בשמים.
אבל - האם אתה מכיר מערכת חסינה לחלוטין?
|
אין היום מערכת חסינה לחלוטין. בדיוק בגלל הסיבה הזאת אני מתנגד בכל תוקף לטכנולגיה.
היום כל החנויות הוירטואליות פריצות, בגלל זה אני אף פעם לא קונה שום דבר ברשת. אני מעדיף לקנות ישירות מהחנות.
בהודעה הקודמת אני הסברתי לך- ככל שהטכנולוגיה מיתקדמת יותר, כך רמת הסיכון גבוהה יותר. למעשה אתה עושה לפושעים חיים קלים. אני אתן לך עכשיו דוגמה מהמציאות.
נצא מנקודת הנחנה שגנבו לי ארנק. אם איני מחזיק כרטיס אשראי, יצליחו לגנוב לי לכל היותר 2000 ש"ח.
במידה ואני מחזיק כרטיס אשראי (משהו טכנולוגי), אני בעצם מקל על הגנב. אני מאפשר לו לגנוב כמות כסף אדירה (תלוי במסגרת האשראי).
פעם שודדי הבנקים היו צריכים להתאמץ ולתכנן שוד מופתי מול האבטחה הכבדה של הבנק. היום, בעידן הטכנולוגיה המתקדמת, יש שתי אפשרויות לגנוב כסף מהבנק: 1. לפרוץ פיזית לבנק. 2. לגנוב דרך המחשב (גם אם זה נשמע לך לא יאומן, זה אפשרי!)
המציאות מוכיחה שהטכנולוגיה לא עוזרת למנוע פשיעה. היא רק סוללת דרכים נוספות לפושעים.
מאגר מידע נוסף יסלול דרך נוספת לגניבת זהויות. פעם הבאה שיהיה רצח, הרוצח יוכל לזייף טביעת אצבע שלי על האקדח (אחרי שהמאגר הזה ידלוף לרשת, זה יהיה קל מאוד לזייף טביעות אצבע).
במשרדי הממשלה יש כשל אדמניסטרטיבי. בגללם הזהות שלי רצה היום ברשת, וכל אפס יכול לברר עלי פרטים. הממשלה אומרת: "אנחנו צריכים יותר מידע עליכם כדי להגן עליכם מפני הפשיעה".
אני אומר בתגובה: "לא, אידיוטים, אתם צריכים לשמור יותר טוב על המידע האישי שלי. ככה אני אהיה מוגן מפני פושעים".
אני מוכיח לך שמאגר נוסף וטכנולוגיה מתקדמת אינם פיתרון לפשיעה. בשביל עוד מאגר?! בשביל מה זה טוב?!
|