03-08-2008, 17:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.08.06
|
|
אוקי הניסוח של השאלות על הפנים אבל...
היה מאוד קשה להבין את רוב מה שאתה שואל\מבקש כאן אבל אני אנסה להסביר עד כמה שאני יכול.
באופן כללי אני ממליץ לך קודם כל להכנס לעזרה של פלאש, תאמין לי שאין שום דבר שיכול ללמד אותך טוב יותר, וזה מנסיון אישי.
ולגבי השאלות..
1) איך אתה מגדיר ירוצו באקראי? תמונות שממש נעות לכל מיני כיוונים כך שהתנועה שלהם היא אקראית? סדר אקראי של הופעה אבל בתנועה מוגדרת? יש לזה אלף ואחת צורות יישום שונות, אתה צריך להיות יותר ספציפי...
2) בדרך כלל כשאתה בונה אתר תדע מראש מה הגודל הסטנדרטי שאתה רוצה אותו,אין שום סיבה הגיונית למה אובייקט פלאש משולב בדפדפן ישנה את הגובה\רוחב שלו רק כי הקטנת את החלון ובטח שלעולם לא תראה שפלאש הופך מטושטש היות ומדובר בתוכנה ווקטורית...
מה שכן אתה כן יכול להכריח את העמוד שבו אתה מציג את האובייקט להציג אותו בגודל שונה מהמקורי ע"י שימוש בHTML, PHP וכדומה, מצטער שאני לא יכול לפרט בדיוק את הפקודות אבל אני לא יודע בעצמי.
4) אל תשתמש לאתרים בתבניות... NEVER! זה לא יעבוד כמו שצריך וגם כל הענייןשל התכנות שם שונה לגמרי מפלאש סטנדרטי.
5) יש, תחפש בגוגל FREE WEB HOSTING, אני אישית השתמשתי פעם בSiteSled למרות שאין להם תמיכה ב PHP.
מקווה שעזרתי איכשהו.
לירן כהן.
אנימטור