01-08-2008, 03:03
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
הא?
למה לעזאזל שאני אצטרך לשלם על המנה שלי? אני לא משלמת על המנה שלי, בדיוק כמו שאני לא משלמת על האיפור של הכלה או על הצלם. אני נותנת מתנה לחברים שלי לרגל העובדה המשמחת שהם החליטו להתחתן. בנוסף, כדי לשמח אותם אף יותר, אני מגיעה לחתונה (ו"מבזבזת" לשם כך כמה שעות טובות של לימודים/עבודה/משפחה/תחביבים), וכל זה כדי להיות איתם ביום שמחתם.
הם, בתמורה, מארגנים לי ארוחת ערב. בכל זאת, באתי מרחוק כדי לחגוג איתם, ובטן ריקה בריקודים זה לא לעניין. בנוסף, יש גם את העניין של שמחה (בכל זאת הם מתחתנים) ואוכל זה דבר משמח (אוכל טוב. בד"כ בחתונות האוכל לא ממש משמח...).
למרבה הצער שוק החתונות בשנים האחרונות הפך לתחרותי בטירוף. קשה מאוד להתמקד בשמחה, והרבה אנשים נופלים לתוך המלכודת של עשיית הרושם.
אז אני באמת מרחמת על החברים שלי שלא הצליחו לשמור על עצמם, ובטעות הזמינו לי מנה שעולה 350 ש"ח למרות שאני בחיים לא אוציא על עצמי יותר מ-40 שקל לארוחה (השבוע אכלתי ב-100 שקל, פעם ראשונה בחיי. היה טעים). אבל אין מה לעשות, זו הבחירה שלהם, ואני אוהבת אותם ואבוא לשמוח בשמחתם למרות שהם התבלבלו וחשבו שבאתי כדי שיעשו עלי רושם.
אני אישית לא אתבלבל. אני אשמח עם אורחיי ואספק להם ארוחה טובה בתמורה על זה שהם באו לסמוך איתי. אבל הארוחה הזו תהיה בסכום שפוי, וכך כל שאר הדברים שיהיו בחתונה שלי, בע"ה.
|