23-07-2008, 03:30
|
|
|
חבר מתאריך: 29.03.08
|
|
אני לא למדתי את הדברים האלה ממקורות כתובים, ולחלקם בכלל אין מקורות. אני אפרק את ההודעה הקודמת שלי לגורמים, ואסביר לך מאיפה הבאתי כל דבר.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי VCPA
אני לא יודע אם אתה מודע לכך, אבל רצוי שתדע את זה למקרה שאתה מתכנן קריירה במוסד.
כל סוכן מוסד למעשה מתנדב שיפילו עליו תיק. כאשר סוכן נתפס על ידי גורמים זרים, עליו להכחיש כל קשר למדינה/האירגון שמימנו הוא נשלח.
|
זה משהו שהסקתי כתוצאה מכמה מבצעים כושלים של המוסד. שמתי לב שבכל המבצעים הכושלים, המוסד הכחיש כל קשר לסוכנים, וכך גם הסוכנים עשו (חוץ ממקרה אחד שסוכן הודה בגלל טיפשותו).
ציטוט:
במקור נכתב על ידי VCPA
אתה מכיר את הבחורצ'יק הזה ג'ונתן פולארד? במקרה הוא סוכן מוסד (על פי פרסומים זרים) שנתפס על ידי גורמי ביטחון אמריקאים. עד היום מדינת ישראל מכחישה כל קשר אליו, ואם אני לא טועה גם הוא מכחיש כל קשר למוסד בפרט או למדינת ישראל בכלל. הוא כלוא בתור מרגל קומוניסט.
הוא בדיעבד הסכים שיתפרו לו תיק. במידה וואנונו הוא סכון מוסד, גם לו לא אמורה להיות בעיה לתפור על עצמו תיק.
|
את הביסוס לדברים האלה אתה יכול לקבל בעיקר משמועות, מפני שמדינת ישראל מעולם לא הודתה בקשר לפולארד. אני חושב שיש על פולארד כמה מקורות כתובים (אני בטוח שתמצא בויקיפדיה).
עוד משהו שמבסס את הטענה- רפאל איתן, סוכן מוסד לשעבר (אחד ממבצעי חטיפתו של אייכמן), היה מאלה שלכאורה הפעילו את פולארד בארצות הברית. לאחר שפולארד נתפס, רפאל איתן נשאל כמה וכמה פעמים אודות פולארד. בכל פעם הוא ענה: "אני לא מדבר על פולארד כל עוד הוא בכלא".
אני מאמין שתמצא את כל מה שכתבתי ע"י חיפוש פשוט בגוגל. וכל המקורות הם פרסומים זרים.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי VCPA
תנסה להבין מדוע ואנונו קיבל רק 18 שנים מאסר? האם הוא לא ראוי ליותר? יש כאלו שיגידו, שצריך להעלות אותו על המוקד.
בגידה במדינה, בייחוד כשמדובר בסודות גרעין, זו עבירה לא פחות חמורה מרצח. למרות הכל ואנונו ישב במאסר 18 שנים בלבד. האם זה לא מרמז על משהו?
|
לדבר הזה אין לי אפילו חצי מקור. זה משהו שאני וחבר שלי חשבנו עליו במהלך שיחה על שחרורו של ואנונו מהכלא.
נערך לאחרונה ע"י VCPA בתאריך 23-07-2008 בשעה 03:33.
|