במקור נכתב על ידי Asaf92
כשהגעתי לפורום אני הבאתי סלם-דנק קייס על 9/11 ובמקום שמישהו יגיב לי, אתם פשוט החלטתם להתאמץ בכל הכוח להאמין במה שאתם רוצים להאמין וזהו ולהגיד לי שאני לא בסדר שאני לא מאמין שהייתה קונספירציה :|
אני יודע איפה הכדור נכנס בגב של קנדי, לא כתבתי אחרת, אל תסלף עובדות.
התמונה שהבאת היא סילוף עובדה, הבאת תמונה של נקודת היציאה מהגוף של קונולי.
ירי מה Grassy knoll היה ממשיך ופוגע בז'קלין קנדי. אפשר להבין את זה מהגיון פשוט + הניסוי של דיסקברי, שאין לך שום דרך להפריח אותו חוץ מלהראות בובה שלא קשורה לכלום.
ירו בזוית 60 מעלות. קח אצבע, שים אותה איפה שנכנס הכדור של קנדי, קח אצבע אחרת, שים ליד הפטמה, זה לא 60, זה 80-85 מעלות. הבאת חור כניסה מ JFK וחור יציאה מקונולי, אז פה סילפת עובדה.
אני לא הפכתי למומחה בליסטי, לא אמרתי שום דבר כזה. אמרתי שאם אתם מעוניינים אני יכול להשקיע זמן בלמצוא ראיון שקראתי עם מומחה פורנזי שאומר שראש לא עף עם הכיוון של הכדור, כי זה פשוט לא קורה כמו בסרטים. אחרי מה שהלך ב 9/11, ראיתי שאתם לא מוכנים להסתכל על עובדות, ופשוט תסתגרו בהערה מטופשת כמו "אתה לא מוכן לקבל את האמת" או משהו כזה, מישהו אומר לכם אחרי שאני מביא 200 עובדות עם לינקים ותמונות ואתם מסכמים במשפט אחד שאני "לא מוכן לאמת" משהו בסגנון "וואו הכנסתם לו! כל הכבוד! כל כך ברור שאתה צודק בויכוח הזה, הרי לא השתמשת בשום דבר כדי לגבות את מה שאתה אומר אז אתה בטוח לא טועה!" אז זה לא שווה את המאמץ. אתם פשוט החלטתם שמה שלא יהיה אתם תאמינו בתיאוריות המטופשות שלכם וזהו.
הראש לא עף עם כיוון הכדור, אין לכם שום הוכחה לזה, אין לכם שום דבר שיתמוך בזה, זאת השערה.
כדור לא מעביר הרבה אנרגיה לגולגולת, כשהוא יוצא הוא דוחף הרבה מוח ובלאגן החוצה, וזה גורם למה שנקרא "אפקט סילון" שדוחף את הראש אחורה. ואם אתה לא מאמין בזה, אז קח בחשבון שיכול להיות שאני טועה, וזאת סתם הייתה תגובה שרירית לא צפויה, כי המוח שלו נחצה והתפרק באוויר.
העצם היחידה שהכדור פגע בה היא עצף בכף היד וזה לא עצם שתעשה כל כך הרבה נזק לכדור. הכדור סה"כ משוטח בצד אחד, מה שלא רואים בתמונה שהבאת, כי הבאת אותה מזווית מטעה, וקראת לי מסלף עובדות.
וכל זה אחרי שאתה אומר שאני מסלף עובדות.
אל תגיד לי "תסתכל ביוטוב", פה תסביר איך הוא שינה את המקומות? כי לפי מה שאני ראיתי, הדבר היחידי שכל כך משכנע אנשים שהכדור השני הוא בלתי אפשרי זה שמעמידים לא נכון את קונולי וקנדי (אחד מול השני בדיוק, באותו גובה...) ואז זה באמת בלתי אפשרי. אתה יכול לראות את זה גם בסרטוטים של הוורן קומישן של הלימוזינה.
|