איזה עורך PHP היום הוא המומלץ ביותר לדעתכם? תמליצו לי במה להשתמש. עדיף שגם יתמוך ב- ASP.
אני משתמש ב Eclipse + PDT אחלה של תמיכה ב PHP, זיהוי בעיות "ON-FLY", SYNTAX COLOR, השלמה, יכול ליצור TEMPLATES. אומנם הוא דיי כבד אבל אם יש לך מספיק זיכרון זה לא אמור לדאיג אותך.
גם אני משתמש בזה, אבל אני לא כל-כך מרוצה, יש לזה באגים מעצבנים
Notepad++
editplus 3 zend studio מומלץ למתכנתי PHP מאחר והחברה שכותרת את השפה הוציאה את התוכנה הזאת.
העורך הכי טוב שקיים היום לדעתי (בלי להכליל את Zend Studio) הוא PHP Designer. עובד איתו מגירסאת 2004 והוא פשוט מפתיע אותי כול פעם מחדש ,תנסו מומלץ.
הוא באמת עורך מצויין, לפחות היה מצויין כשהיה חינמי. עכשיו לא ממש בא לי לשם 350ש"ח כאשר יש הצעות לא פחות טובות בשוק בחינם.
עבדתי איתו בגרסאת 2006 כשהוא היה חינמי.. עכשיו הוא לא, אבל אני רואה שהוא מאוד השתנה.. אופציה מעניינת לתחליף ל- Eclipse... נמאס לי מהאיטיות ומהבאגים (ויש לי מחשב חדש מאוד חזק)
ספר הדרכה בשבילה,וויתרתי מהר.
אני משתמש ב-++Notepad ... הוא ממלא את כל ציפיותיי, והוא מהיר, קל ונוח לשימוש.
notepad++ אחלה דבר
שבטה - אתר הורדות למצב.
phpEdit השלמה אוטומתית מאגר של הסברים על כל הפקודות ב php (לפחות לא מצאתי פקודה שהוא לא הכיר) עם חיבור ftp ועם אפשרות לדאבג על שרת מקומי אני לא מוצא צורך ביותר
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
לפי דעתי העורך phpDesigner (2008) הכי טוב שיש. מבלי להכליל את zend studio, כמובן.
ממש אהבתי ואני כבר כמה שנים משתמש בUltraEdit. פשוט ונוח ועדיין לא מצאתי משהו שחסר לי בו...