קניתי מסך של SAMSUNG והוא פשוט מדהים! המסך הוא 2043BW. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691092
אבל יש לי בעיה כאשר אני הופך אותו, התמונה לא נהפכת איתו ביחד, כשהפכתי בפעם ה-1 מאוד התפלאתי, ואז הייתי בטוח שצריך לעשות משהו ידני וללחוץ על משהו באפשרויות, אבל חיפשתי משהו כמו חצי שעה באפשרויות וגם חיפשתי במדריך שהורדתי מהאתר של SAMSUNG ולא מצאתי כלום. מישהו יכלו בבקשה לעזו לי ולהסביר איך הופכים??
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי זיו שמתחילה ב "בדרייבר של כ. המסך יש בד"כ..."
יש לי כרטיס מסך כל כך ישן.. אין לי מוסג איפה הדרייברים שלו,והכל עובד מצויין בלי דרייברים.אני לא משחק במשחקים ולא מעצב וכך שאני לא מתכוון לרכוש חדש. יש פיתרון אחר? אני בספק אם זה ביגלל הדרייברים אני חושב שזה משהו במסך לא יודע אני מכווה מישהו שיש לו את המסך יוכל לעזור... את הדרייברים של המסך כן התקנתי...
נתקלתי בבעיה דומה. התקנתי שני מנהלי התקן ספציפיים, שאמורים לבצע בדיוק את הנ"ל, אך במקום זה הם רק מקרינים על המסך את זוית השינוי (כלומר, לא משנים את התצוגה בהתאם. רק מודיעים שכדאי).
הצלחתי!!!! מצאתי דרייברים באתר של NVIDIA ובאפשרויות היה שם!! זה ממש מגניב ונוח לעבוד ב WORD... וגם לראות פורמים זיו תודה רבה!!! לא הייתי חושב על דרייברים לבד!!! הדבר היחיד שמוזר הוא כשלוחצים על התפריט של המסך הוא עדיין מסובב לכיוון השני...טוב לא נורא... ושוב תודה לך זיו!!