14-07-2008, 22:51
|
תחמושת בע"מ
|
|
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,743
|
|
אומצה... איזו מילה משונה....
מאיפה זה בא בכלל?... אומצה...
ואיך שתמיד השילוב של שלושת המילים "נתח בשר עסיסי" גורם לבלוטות שלי להכנס להיפר....
נו טוף....
אני אישית חובב בעיקר בשר בקר !
לא בגלל ענייני כשרות אלא מהסיבה שעבורי בשר כבש פשוט מריח לא טוב והוא שמן מדי ובשר החזיר בסה"כ די איך נומר... חסר טעם...
עבורי בשר הבקר הוא שמן במידה ובעל טעם דומיננטי (כמובן תלוי איזה נתח ואיך/על ידי מי הוא נצלה)....
אישית תנו לי נתח פילה / אנטריקוט / סינטה עבים למדי, יפים וצלויים עד רמת ה"מדיום רר" (עם האליפסה הורדרדה והיפה שמתגלה במרכז כשהסכין בוצעת את הבשר)כשעליהם מעט פלפל גרוס ומלח ועשיתם אותי אדם מאושר !
מי צריך יותר מזה....
|