08-07-2008, 14:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
ספגטי דק, עם אטירות בחומץ ופסיפלורה,לימון,תפוזים סחוט טרי.
מצרכים:
פטריות,
מלח,
פלפל גרוס,
אורגנו,
ספגטי דק(Angel's hair),
שמן זית,
רטבים שונים,
סויה.
10-12 חתיכות דקוק של גבינה צהובה .
להכנת הפטריות:
לוקחים שניים,שלושה פטריות וחותכים לחתיכות איך שאוהבים.
לוקחים מחבת ושמים חמאה על המחבת, מטגנים את הפטריות ל2-3 דקות ואז לוקחים קמצוץ חומץ(אני מיליתי את פקק של הבקבוק ואז הוספתי לפטריות.
מוסיפים מלח,ופלפל גרוס.
כשהםטריות מתחילות להזהיבף יודעםי שזה מוכן.
מכינים את הספגטי.
לוקחים צלחת ומנחים 4-6 מחתיכת הגבינה (ככה בלי כלום)., מעל שמים את הספגטי, מעל את הפטריות, מעל את הרטבים ומעל את הגבינה הנותרת.
אחרי שהגבינה מוכן, שמים למעלה אורגנו.
למיץ:
סוחטים תפוז,ואז לימון,ואזתפוז,ואז לימון (הסדר חשוב לעירבוב הטעם) חותכים פסיפלורה לשניים ושמים את הפבנוכו בכוס, מוספים את המיצים.
תמונות:
חשוב לחכות שהגבינה תותך,
לפני שהגבינה מותכת:
הרטבים:
אחרי שהכל מוכן:
נ.ב 'צטער על האיכות, זה מפלאפון...
|