לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 05-07-2008, 22:17
  Lance Lance אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.11.04
הודעות: 21,076
Facebook profile
מבולבל טוב אל תצחקו, אבל איך לעזאזל עושים את הצ'יפס של הפלאפל :)

אתם וודאי מכירים, פרוסת תפו"א דקה טבולה בבלילה מיסתורית ונכנסת לשמן עמוק,
יוצאת תפוחה כמו לביבה, אוורירית כמו סופגניה, וטעימה רצח עד שכמעט שוכחים מחתן השמחה הלא הוא הפלאפל.

מה שלא ניסיתי לא יצאה לי בלילה טובה, ניסיתי לשים תערובת של כורכום קמח ומים,
הצ'יפסים יצאו מרים והציפוי לא רק שלא תפח אלא יצא מפורר עם מרקם גרגירי משהו.

ניסיתי פעם עם יותר קמח, פעם עם יותר כורכום, פעם עם ביצה פעם בלי ביצה - כלום לא עבד.
אז חיפשתי בגוגל "צ'יפס פלאפל" בתקווה למצוא מתכון לבלילה כמו של המקצוענים, אבל ללא הועיל.

זו התחנה האחרונה שלי בחיפוש, אם אתם יודעים את הסוד המופלא לצ'יפס תפוח וטעים של פלאפל, זה הזמן להושיע

נערך לאחרונה ע"י Lance בתאריך 05-07-2008 בשעה 22:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר