07-07-2008, 19:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Sober
כל מה שאני מנסה להשיג זה שקיצוני הימין כאן לא ירגישו בעלי הבית, ושיש מי שמתנגדים להם, למרות שהם מיעוט אומלל בעם.
|
שלוש שגיאות. בפורום הזה, הימין שולט ולא יעזור לך כלום. בטח לא ניבולי פה. אז אם זו מטרתך, לברר מי בעל הבית אז אתה לא! אל תבזבז זמן.
אתה לא "מתנגד" מפני שחוץ ממני, נכון לרגע זה, אף אחד לא באמת סופר אותך.
ושלישית, הימין לסוגיו, הוא הרוב במדינה. זו עובדה, היו בחירות דמוקרטיות, והשמאל מרץ ומפלגות ערביות קיבלו הכי פחות כיסאות בכנסת.
ציטוט:
לגבי ההשוואות עם הנאצים, גם הם עושים את זה ובאופן נרחב יותר ממני,
|
רק אתה משווה יהודים לנאצים. קודם זה מראה על טיפשות. אח"כ על קיצוניות. שלישית הימין בדר"כ לא משווה יהודים אחרים לנאצים. רק השמאל.
לועמת זאת. יש בסיס היסטורי רחב לגבי שיתוף הפעולה וההיזדהות של ערבים עם הנאצים, גם בימי השואה. חאג' אמין אל חוסייני, שהיה מנהיג ערבי חשוב, שהיה המופתי של ירושליים, היה חבר אישי של היטלר, גייס למענו ערבים שילחמו לצד ה SS ביגוסלביה ועירק, וחלם להקים מחנה השמדה בגליל.
לכן, לחלק מהשוואות יש בסיס. אבל לא לאלו שלך.
ציטוט:
פרט לכך, שים לב לרעיונות שהם מעלים כאן לגבי טרנספר של אוכלוסיות שלמות, לא מאוד שונה מאותה אידיאולוגיה מגעילה.
|
אתה יודע להסביר למה אתה חושב ככה? אתה יודע איפה היו עוד גירושים המוניים ומה היו התוצאות שלהם?
ציטוט:
מה שכן, הם מצליחים להסתיר את העובדה שחיי ערבים חשובים להם פחות, ושאין להם בעיה לפצוח במסעות הרג על קידוש השם.
|
בו נתרחק מעט מיהודים ערבים, ונדבר על פשע. האם החיים של תוקף חשובים באותו המידה כמו של קורבנו? מה דעתך על רעיון ההגנה העצמית?
ידעת שהזכות להגנה עצמית היא זכות אדם? האם אתה בעד זכויות אדם? או רק זכויות לבני אדם מסויימים? אולי אתה גזען ולא יודע את זה אפילו.
אשמח להסברים.
ציטוט:
אני יהודי וישראלי ולא שונא את הדת, אבל כשאנשים באים ומציעים רעיונות על גבול הפאשיזם בשם היהדות אותי זה מרתיח.
|
בן כמה אתה?
נערך לאחרונה ע"י Gilgamesh בתאריך 07-07-2008 בשעה 19:42.
|