24-06-2008, 12:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
לא יודע (משהו עם אננסים,פטריות,גזר,בצל הכל מטוגן, ועל כל זה גבינה מותכת)
(מצטער על הכותרת הלא עיניינית , אבל לא היה לי שם)
אחרי שראיתי פה אננסים מטוגנים, החלטתי לנסות בעצמי ולראות מה יצא .
מצרכים:
עיגולי אננס,
5 פטריות שלמות,
בצל,
שום,
מלח,
רוטב מתוק-חריף,
גזר.
ביצה,
פירורי לחם.
שמן/חמאה
גבינה
מכין: מנה אחת.(או שניים אם האנשים לא אכלנים גדולים)
לוקחים את 5 חתיכות של עיגולי אננס ושמים בצד (שיתייבשו)
מכינים שני קערות באחת מקשקשים ביצה, ושנייה שמים פירורי לחם.
לוקחים את האננסים ושמים בביצה, מורחים את הביצה על האננס, שיהיה מרוח טוב ואחרי זה זה שמים בפירורי לחם.
לוקחים מחבת, שמים קצת שמן/חמאה (חמאה, יותר מתאים) ושמים את האננסים , אחרי בערך 10 דקות האננסים אמורים לקבל צבע חום, אז מורידים מהמחבת , מנקים את המחבת וחותכים את הבצל ואז שמים שמן ושמים על המחבת לטיגון.
(את הביצה משאירים לאחר כך)
בזמן שהבצל מטגן חותכים חתיכות גדולות (אני חתכתי את הפטריות בצדדים ליד השורש ואז את השורש לשניים[זאת אומרת 4 חתיכות לפטריה] )של פטריות אחרי שהבצל מקבל קצת צבע, מוסיפים את הפטריות, ומוסיפים קצת מלח (לפי הטעם),{מכינים שהפטריות מקבלות קצת צבע) מורידים את הראש ואת התחתית של הגזר ואז מגרדים , שמים במחבת עם השום .. מטגנים לחמש דקות (בינתיים מגרדים גבינה), לוחקים 3 עיגולי אננס וחוכים לשניים ואז לשמונה ושמים במחבת. לוקחים את הרטבים ושמים על הירקות ומטגנים לחמש דקות, (על אש בינונית), מטגנים על אש גבוהה לכ2 דקות (זה צריך להיות ממש חם) , ושמים בצלחת עם האננסים המצופים , על זה שמים את הגבינה המותכת, מהר שמים את הביצה שנשאר ושמים במחבת ומכינים חביתה, ואז שמים על הגבינה.
נראה ככה: (תמונה מפלאפון)
בתאיבון!
|