לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2008, 09:19
  yonitl yonitl אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.06.08
התלבטות קשה

שלום

הסיפור שלי הוא די מורכב.

התגייסתי במרץ 08 לחטיבת הצנחנים, סיימתי יחטיות והעתיד נראה ורוד.

יש לי אחות שהיא נכה בעלת 100% נכות. אני לא האמנתי ולא מאמין שזה נותן לי הקלות ביחס לחיילים אחרים לכן התגייסתי לקרבי כמו שאני מאמין ורוצה.

בחודש האחרון מצבה נהיה חמור יותר ודרש טיפול אישי שלי, יותר מאשר שאני אח, אני מטפל שלה שיודע לתת לה מענה לצרכיה.

דיברתי עם קצינת השלישות ביחידה והיא החזירה אותי לבקו"ם בטענה שאני צריך לעשות יומיות. עד כאן הכל טוב ויפה.

בבקו"ם נשלחתי למשטרה צבאית, שכמעט כל היציאות של הם 11 3 ואם עושים יומיות זה לפחות אחרי שנה בשירות. יש תפקיד אחד שנקרא משקי הערכה שמשם אפשר לצאת ליומיות ישר אך זה לא נפתח במחזור שלי.

דיברתי עם המשקית ת"ש והיא אמרה לי שבגלל שיש לי אח גדול שכביכול יכול לטפל באחותי אני לא זכאי לת"ש.

על פני השטח זה נראה נכון אך אני היחיד מבני המשפחה שלי שמטפל באחותי עקב הקושי הרגשי שנוצר בטיפול בילד נכה.

עכשו אני לא יודע מה לעשות כדי לקבל יומיות.

חשבתי ללכת לקב"ן אך אני חושש מההשלכות של זה.

עכשו לאחר קבלת רקע יש לי כמה שאלות אליכם:

1. מה המשמעות של שיחה עם הקב"ן?
2. האם אפשר לשנות את השיבוץ בלי ללכת לקב"ן ? (אשמח לשמוע כל דרך אפשרית)?
3. האם רק דרך 45 נפשי אפשר לקבל יומיות או שהקב"ן יכול לעשות אחרת? האם סעיפים נפשיים נרשמים בתעודת שחרור?
4.אני רוצה כל כך לעשות תפקיד תורם ומשמעותי ולתרום את חלקי בצבא אך אני לא יכול להרשות לעצמי שאחותי תפגע, האם יש איזשהוא סיכוי לשלב בין השניים שאני כמעט ארבעה חודשים אחרי הגיוס?

תודה מראש,

יוני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-06-2008, 10:09
  pougachman pougachman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.05
תגובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yonitl שמתחילה ב "התלבטות קשה"

1. לפי דעתי תחכה עם הקב"ן קצת.
2. פנה לקצינת הת"ש, תסביר לה בדיוק מה הבעיה ושאל אותה מה היא יכולה לעשות.
3. במקביל לפנייתך לקצינת הת"ש תנסה להתארגן על מישהו עדיף בעל דרגה גבוהה שיוכל להשפיע, למשוך אותך, אם אתה לא מכיר אף אחד זאת לא בושה פשוט להיכנס ללשכה של סא"ל X בבקום ולבקש לדבר איתו, זה מספיק חשוב.
4. שלח פקסים/מכתבים לראש ענף פרט בשלישות, קצינת ת"ש של הפיקוד, קצין משטרה צבאית ראשי וכל אדם שאתה חושב שיכולה להיות לו נגיעה בעניינך.

זו לא תורה מסיני כמו שהבנת, פשוט תנסה להגיע לכמה שיותר אנשים משפיעים. נפלת על משקית שכנראה לא מבינה את העניין ובלי קשר לחיל (מ"צ) שקצת קשה לצאת ממנו. תתעקש ותתאמץ.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר