לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-06-2008, 09:27
צלמית המשתמש של klingo17
  klingo17 klingo17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.08.06
בעיה בדחיית גיוס

שלום,
דבר ראשון, אני אח של המשתמש(klingo 17), וקיבלתי ממנו אישור לפתוח אשכול עם השאלה בגלל שהוא כרגע בצבא.

אז ככה, התאריך גיוס המקורי שלי הוא 28.7 (עוד חודש), בסוף מאי נהייתי בן 18.
תיכננתי לנסוע לחול ולכן שלחתי מכתב דחיית גיוס לנובמבר, והיום נעניתי בשלילה!!
הטיול כבר מתוכנן אצלי לחודש ספטמבר והם דפקו לי הכל. מה אני אמור לעשות? זה לא הגיוני שאני מתגייס בגיל 18 וחודש, ויש לי חברים בני 19(ילידי סוף 89') וחברה בני 18 וחצי וכולם מתגייסים בנומבמבר!!
מה זה הקשקוש הזה? אני מתגייס לקרבי כמובן, ולכן אני חושב שזכותי לדחות את הגיוס. מה אני יכול לעשות? לשלוח עוד מכתב שיסביר? אני יודע שקשה לדחות לנובמבר, אבל אני גבולי בגיל:
צו ראשון עשיתי בין האחרונים, צוות אוויר ,ירפאות, יום סיירות, גיבוש צנחנים עשיתי הכל בתאריכים האחרונים(ככה הם קבעו), אז עכשיו פתאום אני צריך להיות ראשון? קצת לא פייר אני חושב.
כמו כן, כל אחד שלא מסיים גיבוש רפואי(שייטת או מטכל לדגומא) ישר מקבל דחייה לנובמבר, הצבא מחלק חופשי ככה דחיות, רק מי שבאמת צריך לא מקבל

** יכול להיות שאני נשמע בכייני, אבל תסכתכלו על זה מהזווית שלי, בגרות אחרונה ב14.7 יש לי משהו כמו שבוע חופש. נכון שקורס טיס מתגייסים מוקדם, אבל בוא נגיד שאם הייתי מתקבל לטיס, הייתי מתגייס כבר היום. מה אפשר לעשות כבר? נמאס לי מהחוצפה הזאת שלהם.גם לא התקבלתי לאן שרציתי גם אי אפשר לדחות גיוס

נערך לאחרונה ע"י klingo17 בתאריך 11-06-2008 בשעה 09:40.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-06-2008, 09:22
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי landa88 שמתחילה ב "ויתור על קרבי לא יגרום לכך..."

לדעתי זה טיפה ילדותי להסתכל על זה ככה "הצבא דפק אותי אז אני אדפוק תצבא" אם הצבא היה מאשר כל בקשה כזאתי על בסיס זה שאתה רוצה לטוס לחופשה ולדפוק כמה חתיכות בים, אז אני בספק אם הצבא היה מצליח אי- פעם למלא מחזור גיוס כלשהו... גם איך שזה נראה כרגע, אני לא חושב שהצבא בחוסר כרגע, אם תרצה לוותר על הגיוס שלך עכשיו, אולי אני אצליח להדחס פנימה לגיוס הנוכחי.

מכתב למפקד לישכת הגיוס? אני לא חושב שיש לו זמן לקטנות כאלה, אבל אם בכל מקרה הוא יקבל את המכתב שלך אני בטוח שעיניו ימלאו דמעות מסימפטיה בזמן שהוא יחתום "נדחה" על הטופס.

"הצבא מחלק דחיות חופשי"? לא ממש. כשהיית לי בעיה רפואית ורציתי לדחות גיוס על מנת להעלות את הפרופיל שלי לקרבי, שלחתי מכתב מלא רגשנות על כמה אני רוצה לתרום למדינה ולהיות לוחם וכו' וכו' ואני מבקש דחייה בשביל להעלות פרופיל. וראש מדור תנועה אני בטוח בכה מרוב התרגשות אבל גם אני חטפתי את החותמת של ה"נדחה", בסופו של דבר יש מספר מוגבל של בקשות שבגינם ניתן לדחות גיוס כגון בעיה רפואית שצריך לטפל הב בדחיפות, או רצונך ללמוד במכינה קדם צבאית, הקיצר תהיה יצירתי...
נ.ב אם ככה אתה מסתכל על הבעיה אז עדיף כבר שלא תהיה קרבי.
סליחה, שרשור לא נכון
ישן 12-06-2008, 10:31
  משתמש זכר mt999 mt999 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי klingo17 שמתחילה ב "אני לא חושב שהצבא שלנו במצב..."

אני חושב שאתה תופס מעצמך קצת יותר מדי. הצבא לא הולך עם אף אחד ראש בראש, אלא ההפך, ומנסיון- הצבא תמיד מנצח! תבין כשאתה נלחם בצבא, אתה לא נלחם נגד בנאדם אחד שחושב רק עליך אלא זה עובר דרך המון המון אנשים שלאף אחד מהם לא איכפת מה תעשה במקרה שהבקשה שלך לא תתקבל, הם רק יודעים שיש להם את הנהלים והפקודות שלהם, וזהו הליך ביורוקרטי מאוד יבש, אין משחקים פה. מקסימום אפשר להעביר בקשה ולקוות שלבנאדם שצריך לאשר את הבקשה היה יום מאוד טוב...

אה, גם אני לא חושב שזה ממש נחמד שזה שצריך לאשר את בקשת הנופש שלך תקוע בצבא לשלוש שנים וממש לא בא לו לשמוע את ההתבכיינות שלך שהצבא דפק אותך בגלל שאתה לא יכול לטוס לבלות... גיוס קל.
ישן 12-06-2008, 16:44
  Hopile Hopile אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי klingo17 שמתחילה ב "בעיה בדחיית גיוס"

תקשיב אתה מגזים ברמות. נכון, אתה מסיים בי"ס וזה לא נוח ואתה רוצה להנות. הכל מובן מאליו.
אתה לא הראשון שזה קורה לו, יש עוד אלפים כמוך שרוצים לדחות את הגיוס שלהם לנובמבר. כל שנה זה אותו מצב- אנשים לא רוצים להתגייס באוגוסט אז הם מנסים לדחות בנובמבר

אם אתה באמת חושב שאתה הולך לדפוק את הצבא ולא להיות לוחם בגלל שהוא לא דחה לך את הגיוס אז אתה דופק רק את עצמך

תתגייס מוקדם תשתחרר מוקדם. נכון כרגע אתה לא רואה את זה אבל גם לגיוס אוגוסט יש יתרונות.
תבין שהצבא זה מערכת שלמה של אנשים. אתה בורג בתוך המערכת ולכן הצבא הולך ראש בראש איתך. למה? כי זה צבא, זה לא משהו דמוקרטי, ואפשר בהחלט להגיד היום שבהשוואה לצבא של פעם הוא הרבה יותר מתחשב, ועובדה שיש אנשים שמסכימים לדחות להם את הגיוס לנובמבר (לי בזמנו דחו את הגיוס מאוגוסט לנובמבר) חוצמזה שמה לעשות, לצבא יש מספר של מכסות שהוא צריך למלא כל מחזור

תנסה להמשיך לדחות ולהציק להם, אם לא אז לא

בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:46

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר