15-06-2008, 01:28
|
|
|
חבר מתאריך: 13.05.03
|
|
תודה על תגובתך
סליחה שלא יצא לי להגיב קודם - לא הייתי בבית כמה ימים ורק עכשיו חזרתי להתעסק עם זה.
התקלה בג'וסט יכול להיות שנובעת מאי תקינות של הקובץ - פתחתי אותו בג'וסט אקספלורר ולא הופיעו שם כל הקבצים שאמורים להיות שם והיתה גם הודעת שגיאה(פחות עקרוני כרגע מקסימום אתקין את ווינדואוז רגיל)
רגועה אני לא אהיה - כי יש קבצים שהוא כבר מחק לי ואני בונה על תוכנות שחזור קבצים (עשיתי את זה פעם בהצלחה) כך שלא יעזור לי לגבות את הקיים ולפרמט. (פרמוט יקטין את הסכויים לשחזור)
אני לא יודעת כרגע באיזה כיוון להמשיך:
לגבי גיבוי הנתונים - מדובר מ120 גיגה, פה ושם יש לי גיבויים אבל הרוב לא. חלק גדול מזה זה קבצים שנדפקו, כך שאין לי ענין לפרמט כי אותם לא אצליח לשחזר לולי הדיסק המקורי. ואני תוהה בכלל מה הטעם בפרמוט - המחיצה שעליה ווינדואוז ריקה, הוירוס הוא לא כמו תוכנה שפועלת כשהיא מותקנת? ואם הוירוס נמצא בכונן של הקבצים - האם הוא פועל לי כל פעם שהארדיסק דלוק? גם כשאני מתקינה מע"ה? הגיוני?
אז עם מה כדאי להתחיל?... סריקת וירוסים מכאן לכונן הבעייתי ששם? או גיבוי הארדיסק בכ"ז (שאת זה לכאורה אני אמורה לעשות רק במקרה והוירוס עדיין עובד.. כי את הקיים אני הרי לא מתכוונת למחוק בגלל הצורך לשחזר נתונים)
אציין שאמור להגיע אלי הארד דיסק חדש של 500 ג'יגה - כך שאם שום מידע קיים לא נמשך להמחק הייתי מעדיפה להעתיק את הקיים אליו (כרגע מה שיש לי פנוי זה 60 ג'יגה בדיסק אחר, ולהכניס לשם 120 ג'יגה זה מסובך קצת.. כנמה אמור לתפוס גיבוי של ג'וסט ביחס לגודל המקורי?)
יש מצב שמדובר בתקלת חומרה - תקינות ההארד דיסק? (ראו הסימפטומים שפרטתי בהודעה הראשונה)
אם ככה אזוז לגבות קבצים קריטיים...
אשמח לתשובות יעילות ומהירות, תודה.
|