02-06-2008, 22:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.03.06
|
|
2. DSLR = Digital Single Lens Reflex.
3. בניגוד למצלמות הקומפקטיות, ה"פשוטות", במצלמות המתקדמות יותר לכל עדשה יש שימוש ייעודי - תחום שבה היא מצטיינת. נדירות ויקרות הן העדשות שיכולות לעשות הרבה דברים בצורה טובה... אם מדובר על נופים, אז בד"כ עדשות טווח בינוני (24-70, 17-55, 17-70 ודומותיהן) יספקו את הסחורה, כמובן שכל אחת לפי טווח המחירים שלה.... לגני חיות הייתי אומר שמומלצת עדשה עם אורך מוקד ארוך, אחת ממגוון ה-70-200... אני לא בדיוק מעודכן במחירים, אבל אני בטוח שחבר'ה אחרים יודעים את זה יותר טוב ממני.
4. קורס של כמה ימים בלי מצלמה, נשמע לי קצת בעייתי. בכלל, הרעיון של לנסות את המצלמה בתכל'ס בפעם הראשונה בטיול, שחשוב לך שיצאו ממנו תמונות טובות - הוא לדעתי טעות. הרבה אנשים טועים ויוצאים לטיול חשוב עם ציוד שהם לא מכירים על בוריו, ואח"כ מתפלאים כשהתמונות הן לא מה שציפו לו. כדי להפיק תמונות טובות באמת, צריך לדעת למה הציוד שלך מסוגל, ולמה הוא לא. לקנות בחו"ל, כשזמן קצר אחרי זה אתה רוצה כבר להשתמש בציוד - זו טעות לדעתי.
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...
|