22-05-2008, 12:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.04.06
|
|
1/ אין שום בעיה להתקין את ה suse10.3 ולהנות מה ies4linux ,זה פתר בעיה אחת.
2/ אני גולש עם firefox ו Opera עם עדיפות ל firefox ברוב האתרים, אך ורק לאתרים שחייבים ie אני גולש עם maxthon בוינדוס, אך זה כבר דיון לפורום אחר. בכל זאת לא נכנסים מזיקים דרך ה maxthon, כמו עם ה ie הרגיל. (במחשב השני)
3/ המשחק שמחייב שימוש במנוע של ה ie, דורש זאת כדי להזדהות לשרת הכללי קודם, משם מגיעים לאיזה משחק שאתה מעוניין בו. למה? הם פשוט לא התאימו האתר ל firefox בצורה מלאה ו Opera בכלל לא מותאם לשם. ניתן להריץ את המשחק עם firefox כנ"ל, אך צריך פאץ מיוחד שהם יצרו עקב שהרבה אנשים עברו ל firefox ואינני בטוח שהוא יתאים ל wine. אולי כן אולי לא, הם לא רשמו פרטים באתר מה קורה כאשר משהו ינסה להריץ את הפאץ ל firefox עם wine.
4/ קיימים כבר משחקים תלת מיימדים און ליין שרצים מהאתר, כאן זה לא המקרה.
במקרה זה האתר הזה פשוט פותח אפליקציה אחרת ונפרדת דרכו. בפועל האפליקציה הזאת צריכה את הדפדפן ie/firefox, כדי להתחיל לרוץ ואחרי זה היא לא צריכה את הדפדפן כבר. מקווה שעכשיו העניין ברור.
5/ הדיסק הקשיח הוא 80 כי זה מחשב של amd מדור הזהב athlon 3200, ישן כבר עם חיבורי ide ולכן יש לו כונן קשיח קטן. שידרגתי לו כרטיס מסך ליותר מתקדם מאשר הכרטיס המובנה על הלוח. לכן אני צריך לחלק את ה 80 גיגה, אני לא מתכוון להוציא עליו כסף יותר.
לכן בכל זאת כיצד לחלק אותו לפי מה שרשמתי בהודעה למעלה?
יש לי מחשב חדש עם 250 גיגה sata ועוד כונן 60 גיגה ide, המחובר דרך מגירה חיצונית אל המחשב ואני מוסיף לו עוד כונן של 750 גיגה sata בקרוב. המחשב החדש כבר עובד עם לינוקס.
המחשב החדש מיועד לעבודה בלבד, אך עם הישן ה athlon 3200 אני משחק בעיקר ומוריד.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
|