27-04-2005, 01:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
|
|
או לחלופין, במה שונה בירה כל שיכר אחר?
הרי על מנת להכין שיכר אנו זקוקים לחומר גלם סוכרי/עמילני עם שמרים מתאימים ולחכות שהוא יתסוס ויהפוך לאלכוהולי.
מה זהמ שנה אם המקור העמילני/סוכרי הוא חיטה, דבש, קני סוכר, אורז (לאוכלי קטניות), תירס, שזיפים או ענבים? (ואם זה לא משנה, אז גם יין הוא לא כשר. האם אתם חושבים שלבני ישראל היה זמן להכין יין?)
מה שהופך את הדת שלנו לכ"כ בלתי נסבלת וגועלית זו התכונה של לנסות להיות "יותר צדיק מהאפיפיור" ובכך להמציא החמרות ודיקדוקים שלא היו קיימים עד כה, רק כדי להראות שהינה, אנחנו "יהודים יותר טובים".
זה הוכח במנהג הבזוי ללבוש כיסוי ראש כל משך היום (לא מופיע בתנ"ך בשום מקום. זהו מנהג מאוחר יותר), ממשיך בדיני כשרות (עוף נחשב כבשרי בגלל "מראית עין") ונגמר בכך שכל מוצר המכיל חיטה שלא כיסחו לה את הצורה נחשבת כחמץ.
אני חילוני גמור ולא אכלתי לחם עדיין. למה? מתוך סמליות.
אבל כל הקרקס המיותר הזה של לבדוק בציציות האם יש חשש של חשש לשאריות של קמח בכל מוצר? זה עלבון לשכל הישר (כפפות גומי כשרות לפסח בה האבקה העמילנית שעל הכפפות מקורה לא בדגן יש לך כבר?).
ואם היה קיים אלוהים, אני מתפלא איך הוא לא הביא עלינו את המבול פעם נוספת, רק כדי לשטוף את הזוהמה של אלו הטוענים שהם נציגיו עלי אדמות.
|