14-04-2008, 00:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.06
|
|
עם כל הכבוד, ובלי שום דבר אישי כלפיך, זה בדיוק מה שמפריע לי.
כמוני כמוך, גם אני אוהב לעשות יסודית כשאני כבר עושה אותה, אבל למה לכל הרוחות לתקן ערך לא אמין בוויקיפדיה?
למה להכנס לנתונים כגון מספר היחידה של סיירת מטכ"ל, מיקום בסיס הקבע שלה ושמות קצינים בכירים בעברה?
אני לא אומר שאת המידע הזה אי אפשר היה להשיג בדרכים אחרות. אבל מה שאתם עושים זה לנפות את המוץ מן התבן, ולחסוך למודיעין של האויב הרבה מאוד שעות וכאב ראש כשהוא מנסה לברר "מה מתוך בליל המידע הזה אמת?".
שוב, אני בטוח שאין לך כוונת זדון, אני משער שאתה פשוט דומה לי בפרפקציוניזם שלך, אבל חלאס, תוסיף דיסאינפורמציה בכדי למסך על המידע הקיים, אל תצליב מקורות ותראה לאויב מה אמיתי ומה לא.
הבהרה - בערכים שעוסקים באמל"ח זר, אין לי בעיה שתגיע לרמת דיוק בנתונים כדוגמת "קצב האש של M-109" המקורי (משנות ה-60'), אבל למה צריך להיות כתוב שם שלדוהר "טווח עד 19.4 ק"מ ועד 29.8 ק"מ עם סוג מסוים של תחמושת לטווח ארוך"?
|