|
30-03-2008, 03:19
|
|
|
חבר מתאריך: 13.07.03
|
|
רע לי:/
אני כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי
אני גמור,אני עכשיו כותב את ההודעה הזאת עם דמעות בעינים.
אני לא יודע מאיפה להתחיל לכתוב,אני לא יודע מה אני רוצה מעצמי או מכם.
אולי זה סוג של פריקה,אולי עוד כמה שעות אני בכלל יתחרט שכתבתי משהו,אין לי מושג..כרגע אני לא מוצא משהו יותר טוב לעשות..
כבר חודשיים שאני במצב רוח של ON\OFF.
בהתחלה השתדלתי שאף אחד לא ישים לב,לאט לאט אנשים בבית ספר התחילו להרגיש שמשהו לא בסדר,בהתחלה מורה,אחר כך היועצת,הייתה לי שיחה על זה עם אחת המורות שהיא כמו חברה,לא ממש הרגשתי איתה חופשי לספר לה באמת למה זה,העדפתי להגיד לה שפשוט אין לי מצב רוח סתם ככה ושיהיה בסדר,בדיעבד,רימיתי אותה,היא רצתה לעזור,אני ניסיתי להתחמק.
אני חייב להוציא את זה ממני,אני כבר לא יכול יותר עם זה,אני מרגיש שבא לי לקבור את עצמי איפה שהוא מתחת לאדמה.
וניגש לעניין,הכרתי אותה לפני 3 חודשים,קצת אחרי שהשביתה הגדולה נגמרה.
היא ראתה אותי פעם,וחבר שלי שהכיר אותה קישר בנינו איך שהוא
סיפרתי עליה פה פעם.
בהתחלה זה התחיל מסתם שיחות במסנג'ר,לאט לאט שיחות קצת יותר חמות,זה עבר לאסאמאסים ואחר כך לאסאמאסים קצת יותר רגשיים וחזקים.
אני התחלתי להרגיש אליה משהו,אם מישהו היה מסתכל מהצד על השיחות שלנו הוא היה יכול להיות בטוח שאנחנו ביחד,גם היא בעצמה הרגישה ככה.
נפגשנו אחרי כמה ימים,התנשקנו,הייתי בטוח שעוד שנייה אנחנו ביחד,אבל יום אחרי היא פתאום נעלמה,היא פתאום לא בטוחה בעצמה,היא פתאום לא יודעת מה היא רוצה מעצמה,ואני פיתחתי אליה משהו,פתאום הקשר נהיה שפעם מדברים,פעם לא,יומים כן,4 ימים לא,וכשכן מדברים,אפשר לחשוב שהיא כן רוצה משהו למראת שהיא אמרה שהיא מבולבלת..זה המשיך ככה כמה שבועות,פתחתי את הלב,אמרתי מה אני מרגיש,היא שוב פעם אמרה שהיא לא בנויה לקשר,שהיא פגועה מהחברים הקודמים שלה ושהיא מפחדת להכנס לקשר עכשיו..שבוע אחרי זה פתאום שוב הכל התחמם,הייתה לי הרגשה שמשהו אצלה השתנה,שוב אסאמאסים,שוב הודעות,שוב הודעות חמות ועם רגש.הייתי ליד הבית שלה איזה לילה,חגגנו יומולדת לחבר באזור שלה,אז הבאתי אותה גם,כלכך רציתי לראות אותה,היא באה עם עוד חברה.אחרי אותו ערב שוב ניתוק,12 שעות אחרי שנפרדנו באותו לילה התחלתי להרגיש רע עוד יותר,במהלך היום שאחרי שנפגשנו שוב לא קיבלתי ממנה שום הודעה,למראת ששלחתי לה הודעה שהגעתי הביתה,שלחתי לה הודעה,אמרתי לה שאני מרגיש רע,קיבלתי ממנה יחס קצת קר,מאז לא דיברנו עוד פעם יום וחצי.
ואז שוב נשברתי,שלחתי לה הודעה,רציתי לדעת מה קורה איתנו,אני לא יכול להיות במצב כזה באוויר,פשוט התחרפנתי כבר באותו יום.
השיחה הזו הייתה קרה מאוד,לא יודע מה קרה לה פתאום,איך שהוא יצא שהשיחה התגלגלה לזה שהיא אמרה שהיא לא רוצה לדבר איתי,היא נתנה יחס קר ואדיש,לא היה לי יותר מדי מה להגיד,וכנראה זה עיצבן אותה,דיברנו מאז עוד איזה פעם אחת שגם היא נגמרה באיזה "ריב "מטופש,זה היה לפני איזה 3 שבועות.
אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה,כל פעם שאני חושב עליה המצברוח שלי אוטומטית יורד לאפס,אני לא מצליח לשכוח אותה,ועכשיו אחרי כל מה שהיא אמרה שהיא לא רוצה חבר וזה,אני חושב שפתאום יש לה מישהו,איך שהוא זה הגיע אלי,לא חשוב איך,וזה קורע אותי,אני כבר לא יודע מה לעשות.
הזכרונות מהימים שלי ושלה לפני שנפגשנו מציפים אותי,הימים האלה שהייתי בטוח שאנחנו עוד שנייה ביחד,אני נזכר בזה ופשוט בא לי למות.
למה היא שיחקה בי?
מה עשיתי רע למישהו שהגיע לי דבר כזה?
הייתי מעדיף שלא להכיר אותה בכלל,אני רק סובל מזה,ועוד עכשיו אם יש לה מישהו אני בכלל קרוע.
מצטער על המגילה,הייתי חייב להוציא את זה מעצמי,כנראה זה סוג של פריקה:/
תודה למי שקרא את זה