20-04-2005, 00:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.05.03
|
|
אבנר, תודה רבה על תגובתך. אני מעריך מאוד את מה שכתבת ובדיעבד מסכים עם דעתך לגבי איחוד הגלריות. למעשה בהתחלה חשבתי לעשות גלריה אחת, אבל בתהליך המיון נשארה כמות גדולה מדי ביחס לכמה שאני שם בגלריה אחת. הסטטיסטיקה מראה שכשיש הרבה מדי תמונות בגלריה אנשים לא נשארים עד הסוף, אבל נראה שכאן אני אחרוג כי גם אני חושב שההפרדה מלאכותית.
לגבי שני הבנים היה לי חשוב שלא תתפרש כפפארצי אלא כחלק טבעי מפסיפס המראות שחוויתי וראיתי. חלק טבעי אבל אכן מאוד אירוני ביחס למקום.
לגבי הקונטרסט אכן היתה ראות גרועה. אם תבחון תמונות טלה בגדול תראה גם שלבתים הרחוקים יותר יש טשטוש של אוויר חם. תיקנתי קונטרסט קלות, אבל אני נוטה לעשות תיקון רק של חצי הדרך בRAW, כדי להישאר עדיין באווירה ושלא יראה מלאכותי. אחרי הכל לא צילמנו בשוויץ...
את הפוטנציאל של התמונות משם הערכתי כבר בערב שלפני כשהשארתי לך הודעה. אבל לא הערכתי עד כמה הסיור יהיה מרתק וחשוב עבורי להבנה עמוקה יותר של הסיכסוך על כל צדדיו.
האמת שבהתחלה כשראיתי את ההודעה של רפי זה לא הכי עניין אותי, ולמען האמת אפילו עורר אנטגוניזם. הרי אני לא הכי מזדהה רעיונית עם הקמפיין של גוש קטיף וחששתי שמא זה יהיה סיור תמיכה... אבל החלטתי להיות ראש פתוח לנסוע, לראות ולהכיר - בלי דעות קדומות ואני לא מצטער לרגע. אני חייב להודות לרפי, לך, לקובי ולאוהד כי זה היה אחד מסיורי הצילום הכי מעניינים שהיו לי.
אני חושב שזה יהיה למורת רוחם של כמה מאנשי הגוש שהסבירו לנו פנים... אבל מה שראיתי דווקא חיזק את דעותי השמאליות...
נערך לאחרונה ע"י nir-vana בתאריך 20-04-2005 בשעה 00:44.
|