לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2008, 23:36
  kick_the_reverb kick_the_reverb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.07
הזוי מאוד, אבל: איזה אתר יש להשמיד ראשון?

שלום,
אני מסתכן כאן באזהרה, או סתם בהעברת הנושא לפורום אחר, אבל עלה בראשי הפשיסט הרעיון התאורטי הבא.
במידה ואכן מדינת ישראל תגדל אי פעם זוג אשכים רציניים (אני יודע - לא יקרה לעולם), ויוחלט על שימוש בנשק גרעיני (על פי מקורות זרים וכו'), את מי כדאי לבחור כיעד ראשון?
התשובה שעלתה במוחי היא לא אירן, כי אם פיוניינג (בצפון קוריאה), בזמן מפגן צבאי גדול במיוחד.
מדוע? ובכן, אני מאמין בטיפול במקור ולא בסימפטום. להזכירכם, צפון קוריאה סייעה לאויביינו עוד במלחמת יום הכיפורים, וידה טמונה הן בהפצת טכנולוגיית טילים והן בהפצת טכנולוגיית נשק בלתי קונבנציונאלי.
פיוניינג היא עיר "לתצוגה" בה משוכנים הקרובים לצלחת - לא הרעבים המהווים את רוב האוכלוסיה.
הסיכון של נשורת מתבטל בשל המרחק הרב.
כמובן, אינני מאמין שיש לישראל כרגע אמצעי שיגור לטווח כל כך גדול. אבל כל התסריט הזה הוא הזוי מספיק כדי להניח שיש אפשרות כזאת.
אני מקבל את העובדה שהדיון אינו מאוד רציני, אבל היו כאן הזויים יותר...
רן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2008, 00:02
צלמית המשתמש של cre666
  cre666 cre666 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.09.06
ברירת שמשון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kick_the_reverb שמתחילה ב "הזוי מאוד, אבל: איזה אתר יש להשמיד ראשון?"

כבר עשינו את זה בעבר בשרשור הזה.

אז הנה 2 הסנט שלי.....

ראיתי פעם סרט שממחיש בצורה יפה את תרחיש מצדה (נראה לי שזה אחד מהמותחנים של טום קלנסי).
באיזה דיון גנרלים בארה"ב מראים את מפת המזה"ת, ויש פיצוץ בלתי קונבנציונאלי באזור חיפה (לא זוכר מאיזה סוג, נראה לי אטומי), ישראל לא בטוחה מי תקף אותה (הפצצה מוגנבת לישראל ע"ג ספינה ומפוצצת בים מול נמל חיפה) אז קהיר, דמשק ובגדד מופצצות באטום (סרט קצת ישן, עירק עדיין באיום), ישראל מופצצת בעשרות פצצות כימיות וביולוגיות שמקיפות את כל שטחה, 150 טילי אטום שישראל משגרת פוגעים בכמעט כל נקוד על המפה, המדינה היחידה שנשאר עם מי לדבר בה היא ירדן.....

בתרחיש מצדה (או ברירת שמשון, תלוי איזה תקדים אתם מעדיפים) אמיתי לא נצטרך כל כך הרבה פצצות.
  1. אני סופר אחת לכל עיר בירה חשובה (קהיר, דמשק וטהראן).
  2. אחת לקום (סתם קנאות דתית אנטי-שיעית שלי).
  3. אחת מלוכלכת במיוחד בסכר אסואן תזהם את המים, תשמיד 50% מאספקת החשמל של מצרים ותוך 20 שנה תהרוג מעל ל 80% מאוכלוסיית מצרים בצמא/הרעלה.
  4. אחת מלוכלכת במיוחד באגם אסד (ליד הסכר - שוב שילוב של שיתוק מקורות חשמל והרעלת מקורות מים).
  5. אחת מלוכלכת במיוחד בג'יסר א-שוגור (צפון מערב סוריה) להרעיל את יתרת מאגרי המים הגדולים בסוריה.
  6. אחת מלוכלכת במיוחד בימת אורמיה (ריזייה בכורדית) בשביל עיקר מאגרי המים באיראן.
  7. אחת בשיראז (מאגרי מים ומרכז מסחרי לאומי).
  8. ואחת באהון (ריכוז עיקר שדות הנפט הפעילים באיראן, ויתרת מאגרי המים הגדולים).
עד עכשיו ספרתי 10 פצצות, כשאת רובן הייתי מעדיף לחמש ברש"קים מדור ישן (טווח פיצוץ אפקטיבי קטן יותר, אבל הרבה, הרבה יותר נשורת... ואם כבר נכנסים לפינה הזו, מישהו אמר פצצת קובלט?).

מי באמת צריך יותר?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר