לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-02-2008, 20:21
  speed!!! speed!!! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.02.06
העלאת פרופיל

אהלן!
אני מאוד רוצה להעלות את הפרופיל שלי ל97 מ82, הסיבה:פלטפוס קשה אך גמיש, יש כאלה פה שעשו את זה?
אני מוכן לעשות הכל! כל מה שזה ידרוש, אם יש דרך שלא צריכה להיות כתובה פה, בבקשה שלחו לי לפרטי, אני חדור מוטיבציה ומורעל, זה עובר לי בראש אולי 90% מהיום (!!!) בבקשה! מי שיש לו דרך לעזור לי, אני כבר הרבה זמן גולש באינטרנט למצוא מידע בשביל זה, הלכתי לאורטופד והוא כדיי לעזור לי שינה שם באישור מקשה לשטוח..כדיי לאט לשקר גם.. לא יודע מה זה משנה.. אני גם לא סגור על זה אם הוא שלח את זה או שאני צריך לשלוח ללשכת גיוס, .
בכל מקרה. עברתי די הרבה בקטע הזה: בקשה, ערעור, אורטופד - ואני לא מתכוון להתייאש עד שיעלו לי את הפרופיל. יש לציין אני מועלם לא הרגשתי את זה ולא ידעתי על זה עד הצו ראשון (ראיתי שהרגל שלי היא קצת שטוחה ולא במצב רגיל אבל בכל זאת לא ייחסתי לזה חשיבות.. זה פשוט.. באסה אחת גדולה). אני מתאמן כיום אבל המטרה שלי היא שייטת 13.. אני מאוד נחושבדעתי להגיע גם אם יתהפך העולם 7 פעמים אני שם! בינתיים.. אני מנסה למצוא עזרה! מקווה שיש כאן משהוא או כמה, שיכולים לייעץ ואפילו יותר מזה..אם תוכלו לעזור לי זה אחד הדברים הכי גדולים שמשהוא יכול לעזור לי כרגע
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-02-2008, 20:46

בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "אני לא לגמרי סגור על זה אבל..."

82? שייטת 13? לא 7? אם לא 7.. בכל מקרה תודה רבה, אבל אם לא 7.. אחי.. המשפט הזה עזר לי בטרוףף!! תודה אחי.. אני הולך לברר את זה..אני כל כך רוצה את זה, אני יישמע פסיכופט אולי (ההורים שלי תפסו עליי קריזה אח"כ) אני חשבתי לעבור ניתוח ששמעתי שיש לגביי זה ולעשות באופן פרטי כדיי לא לרשום בתיק רפואי, אני כרגע עושה בדיקות מה ההשלחות של זה והאם זה יכול להוריד פרופיל או שזה לא מזיק... אני מוכן לשבור ת'רגליים אם יגידו לי שאח"כ לא יהיה לי פלטפוס, אבל שמע, כל מה שאני כותב עכשיו זה דיבורים, בתכל'ס יש לי 82 ואני רוצה 97 ואני מתאמן בכל מקרה בשביל להגיע לשייטת 13 למרות שאני בלי מה שנקרא אישור כרגע. אני מאמין באמונה שלמה שהקב"ה יעזור לי להגיע לשייטת 13! אני עושה את ההשתדלות שלי בכל מקרה..
ישן 16-02-2008, 21:04

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי gwert שמתחילה ב "ניתן להגיע [u][b]לכל[/b][/u]..."

אצלי זה הפלטפוס.. השאלה שלי (אני אשמח לתגובה גפ בפרטי) אם יש דרך לההעלות פרופיל למרות הפלטפוס. המטרה שלי זה שייטת 13, אני ללא מוכן להשלים עם העובדה שאני לא מקבל יום סיירות בגלל זה, אני מוכן לעשות הכל! רק אם משהוא יכול לייעץ לי מה לעות אני ישר יעשה! (אני אפילו תחלתי לעשות תרגילים פסיוטרפיים שמצאתי ברשת שאומרים שזה מקל.. לאיודע עד כמה, אבל אם יש סיכויי קלוש שזה יעלים את הפלטפוס אני עושה..
אני חייב עזרה! אני בינתיים מנסה למצוא מה לעשות. אומרים לי הרבה פעמים: "אין מה לעשות" אני לא יכול לסבול את זה, כי אני כן יכול לעשות ותמיד יש מה לעשות במיוחד לאור העובדה שזה שולי ומעולם לא הרגשתי את זה, אני יעשה הכככללל רק כדיי להעלות פרופיל, בקיצור אם יש למשהוא דרך אני אשמח, אני לא הולך לוותר, אם זה תלוי בניגו'ס ברמה של המכתב שלי יופיע כל יום בלשכה זה יקרה.. אני בינתיים עושה צעד כזה, אני לקראת קניית מדרסים. אני מתכוון לשלוח להם את האישור של המדרסים.
בעז"ה הכל יהיה טוב!
ישן 17-02-2008, 17:38
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי speed!!! שמתחילה ב "העלאת פרופיל"

בוא נגיד את זה ככה - אם יש מקום בצבא שלא מוכן לקבל פרופיל 82 בצבא אז יש לזה סיבה ממש טובה, ואם המקום הזה מקבל פרופיל 82 אבל לא את הבעיה שיש לך אז זה אומר שיש לו סיבה עוד יותר טובה.

מה אתה חושב? שאם תצליח להסתיר את הבעיה אז היא לא תשפיע עלייך - אתה תעבור שלב אחד, תעבור שלב נוסף, בשלב מסויים אתה תיפול, וחזק, אתה פשוט תהרוס לעצמך את הרגל ולא רק שלא תהיה לוחם סיירת מהולל, אפילו תומך לחימה לא תהיה, ואז תגלה גם שלא הרסת לעצמך את השירות, אלא הרסת לעצמך את החיים.

אני כותב את הדברים האלו מניסיון מר שהיה לי עם כמה חיילים שלי. לדוגמא אחד שכל הזמן התכחש לבעיות שלו, הוא גם הצליח לעבוד על כולנו כי הוא היה כל כך שפיץ שאף אחד לא תיאר לעצמו שהוא סובל. עד שהוא כמעט מת (ואני לא צוחק) הוא פשוט התמוטט. בהתחלה העבירו אותו לתפקיד פקידותי בגדוד, אבל גם שם הוא התמוטט, ואז זהו שמו אותו בתפקיד קרוב לבית והוא פשוט היה בסבל נוראי.
חייל אחר הסתיר בעיות בירכיים, עשה קורס מפקדים ופחד לספר כדי שלא יעיפו אותו, הוא כבר חזר לגדוד היה מפקד, באמצע המחזור הכאבים כבר היו בלתי נסבלים. לא רק שהוא הפסיק להיות לוחם, גם אסרו עליו לעשות שום דבר שהוא לא הליכה - לא ריצות, לא לשחק כדורסל לא כלום. זה מה ששבר אותו, הוא גילה שלא רק השירות שלו הלך אלא גם הדברים שהוא אהב לעשות באזרחות.

אל תהיה מטומטם, אתה לא עוזר לצבא בכלום אם אתה מתחיל מסלול ונופל באמצע, ההפך אתה רק מבזבז הקצאה והמון המון כסף. לעומת זאת אם אתה מחשיב את עצמך בן אדם איכותי אתה יכול לתרום המון לצבא בכל מקום שאתה כן מתאים אליו.

ואל תגיד "אני יודע מה אני עושה, אני מכיר את הגוף שלי" זה שטויות, בחיים שלך לא עשית משהו שמתקרב למה שעושים ביחידות האלו ואין לך מושג איזה נזק אתה יכול לגרום לעצמך ממאמץ שלא מותאם למה שהגוף שלך יכול לשאת

ישן 18-02-2008, 11:42

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי avirano שמתחילה ב "אני לא יודע אם זה יעזור לך או..."

תודה אחי! אני מתכנן לעשות את זה או משהוא כזה שיעלה לי את הפרופיל.

למי שהגיב, אח למעלה, אני כבר הייתי אצל אורטופד, הוא אמר שהוא יכול לכתוב שטוח אולי זה יעזור, זה לא רציני, אני גם מעולם לא ידעתי שיש לי משהוא כזה בכלל, הופתעתי, ראית שהם שטוחות אבל חחחח תמיד חשבתי שאצל כולם זה כך, לא התעמקתי , פתאום מודיעים לי על זה, זה הרגשה מבאסת, אני בכל מקרה נראה אשלח היום את האישור של האורטופד ובכל מקרה אני יתחיל לשים כנראה בעז"ה מדרסים.
אני גם מתאמן בבקרים ריצה עם עליות קשות ואני עושה אותם בריצה (משתדל יש שלב שזה עובר לריצה בצורת זחילה מרוב עייפות..) וזה כ4 ק"מ בפעם אחת כחצי שעה פלוס מינוס ועם הכל לך תסביר את זה.. יש לי הרגשה למשהוא כמו אותו אחד שכתב למעלה אבל אני לא יודע..
אני בשיטוטים באינטרנר ככבר דיי הרבה זמן בשביל מידע לגביי זה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:37

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר