04-02-2008, 21:56
|
|
|
חבר מתאריך: 28.11.07
|
|
אני רוצה להוסיף משהו.
עכשיו מטעמי נוחות כשאני כותב אני, אני מתכוון בעצם ל-"חבר" שלי.
בתחילת שנה קרעתי סיבים בשריר החזה כתוצאה ממאמץ פיזי (טעות שלי ככה זה), הלכתי למק"ס אמרתי לו שאני רוצה להשתחרר והוא למעשה צחק לי בפרצוף והתחיל להגיד לי שיש כולה עוד כמה חודשים לסיום הלימודים, למה להשתחרר עכשיו (אני מוכרח לציין שב-3 שנים שאני שם שמרתי על אחוז היעדרות 0% מושלם).
סבבה קרעתי תתחת (כל יום אני קם ב-5:20 בבוקר ומסיים ללמוד ב-17:00 למעט יום חמישי שאני מסיים ללמוד ב-14:45).
לפני כמה ימים כתוצאה מריצה באויר הקר, קיבלתי דלקת גרון.
הלכתי למק"ס עם הפנייה לבדיקות אצל רופאת המשפחה, הגעתי אליו עם הטופס הפנייה+ברקוד+חותמת רופאה ואותו מק"ס אמר לי ללא בושה "אני לא מאמין לך, יכול להיות זייפת את זה, אני רוצה לדבר עם אמא שלך"
אמא שלי צעקה עליו בפלאפון ואישרה שאכן אני לא זייפן
עכשיו, הגיעו התוצאות מעבדה (לדלקת גרון עושים בדיקה של משטח גרון=לגלות אם יש חיידקים בגרון), ואכן יש לי דלקת גרון, והרופאה רשמה לי אנטיביוטיקה.
ביום חמישי שעבר הייתי אמור להישאר עד שעה 17:00 בשביל עונש להחתים את אחד המדריכים מהסגל בגלל הפרעה שעשיתי בשיעור, נבצר ממני להישאר עד 17:00 מכמה סיבות:
היה מאוד קר, דבר שמאוד הכאיב לי בגרון :<
לא שתיתי מהבוקר נוזלים מכיוון שכל המים שם קפואים והם עוד מהקולרים, ובגלל המחזור בנוזלים כאב לי הראש מאוד.
בשעה 14:20 חיפשתי את המק"ס אבל כהרגלו עוד נעלם ולא עונה לפלאפונים.
אחרי חושבים שעשיתי עם עצמי, וידעתי בוודאות שאפילו אם אני אמצא אותו, הוא כרגיל לא יאמין לי :'(
הלכתי הבייתה לקחת אנטיביוטיקה.
בעקבות זה שהלכתי הבייתה בלי להודיע כי היה לי עונש, עשו לי את השיחה עם המפקד תיכון.
אישית גודל האכזבה והכלימה שאני חש כלפי המערכת שם זה בלתי ניתן לתיאור...
ואני עוד ילד שברגעים אלה שומע את השיר "פרחים בקנה-להקת חיל התותחנים".
אני רוצה לבקש את עזרתכם, מה האפשרויות שלי !
אני אפילו מוכן להיבדק במכונת אמת.
|