29-01-2008, 19:44
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.08
|
|
תלוי מה אתה מחפש למרות שכבר כעקרון הכל אותו הדבר!
הנח"ל נחשבים יותר צהובים, בנח"ל ידוע שיש בעיקר אשכנזים ולכן מחשיבים אותם ליותר "משכילים"
יש לא מעט דתיים, ופעם גדוד 50 [נח"ל מוצנח, שזה סוג של יתרון על הגדודים של גולני. סטייל צנחנים כזה] היה ידוע בתור גדוד של קיבוצניקים ועולים חדשים, אבל זה כבר ממש לא ככה.
דרך הגיבוש יחטיות אתה יכול להגיע בין היתר לסיירת נחל שנחשבת מאוד איכותית [אבל לא הכי...] ואפשר גם להגיע לפלס"ר שריון שזה אחלה יחידה, מאוד מובחרת וסודית ורוב המתקבלים הם דווקא נפלים של יחידות עלית אבל הם יותר מסיירים, פחות יורים ואם כן אז רק חיסולים מדוייקים והכוונת הטנקים והמוטו שלהם הוא "ירית - נכשלת".
מהצד השני יש את גולני, שהלםפ יש את המורשת קרב, את הגאווה וידוע שהמורל שלהם הוא הכי גבוה שיש, יש את גדוד 12 שידועים כ"חכמים" שם בדרך כלל הולכים כאלה עם קב"א יותר גבוהה אבל לא בהכרח [הם לרוב נמצאים בעזה בשירות השותף אבל לא רק], 13 פחות מתבלטים ו51 הם בכלל ידועים כ"המתאבדים החיים" לשם הולכים האנשים הכי שרוטים שיש[!!!] אבל המורל אדיר! בהתחלה המון מכות וצחוקים אבל בשירות הקשר בין הלוחמים הוא אדיר, החברים שלך יקפצו על רימון בשבילך [וכך קרה, רועי קליין ז"ל], לאחרונה החלו לגייס ל51 הרבה ביני"שים במטרה להעלות את האיכות ותכלס כמה שזה נשמע שילוב מצחיק הוא שילוב מנצח! 13 ו51 נחשבו בעבר כ"ילדים הרעים" כי הם נהגו לערוך טקסי חניכה משפילים לצעירים אבל המחטים האחרונים נכנסו בהם חזק ולכאורה הטקסים אללו פסקו.
לגולני יש את היחטיות מהטובות בצהל [אם לא הכי.. אבל תלוי בקרב,בתקופה וכו'...] יש להם את אגוז שזו יחידת חיסול נטו [קשה מאוד להתקבל דרך הגיבוש, בערך 5 במחזור] , יש את סיירת גולני שהיא נחשבת הסיירת הכי טובה מבין היחטיות בצהל [יש החולקים על כך..] שעוברת את אחת ההכשרות המטורפות, כמובן שיש את העורב והפלחהן והפלחיק שלכולם הכבוד שלהם.
בשורה התחתונה מה שיש לי לומר לך זה ככה, תכלס תכלס הכל אותו הדבר! כולם קופצים מקו לקו, יש כאלה שיותר טובים פה ויש כאלה שיותר מאומנים שם, אבל בסופו של דבר הכל אותו הדבר! לכולם יש כבוד ולכולם יש גאווה וכולם מכירים בצבא אחלה אנשים.
השאלה היא מה מתאים לבנאדם שחושב להתגייס, בדרך כלל זה מורשת אבא/דוד/סבא , לפעמיים טלויזיה או חברים או אחים של חברים. אתה יכול להגיע בכל אחד מהם לתפקידים אדירים ואפילו להיות הרמטכל הבא [בוגי מהנחל, ואשכנזי מגולני].
דבר אחרון שיש לי לומר לך, זה שאל תקשיב לאף אחד פה ואם הייתה לי נטייה לאחד הגדודים זה אני אישית, אבל אתה צריך להחליט בעצמך. שב על זה, חפש קצת באינטרנט, תתיעץ עם משפחה אבל בסופו של דבר אתה צריך להחליט כדי שלא תקלל ב3 שנים הבאות את SEXBOY52 כי בתפוז הוא רשם שנחל זה לוקסוס.. [ותאמין לי שתקלל המון!]
[ד"א אם אתה רוצה נחל/גולני תמלא את היחש בתבנית הבאה:
1)גולני/נחל - 5
2) " - 3
3) גבעתי - 2 . וכל השאר 1...]
בקיצור אני מאחל לך המון בהצלחה, תבחר נבון והעיקר שתיהיה מרוצה
[סורי על החפירה P: הייתה לי מוזה]
נערך לאחרונה ע"י מה יהיה? בתאריך 29-01-2008 בשעה 19:48.
|