לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2008, 16:15
צלמית המשתמש של Atex
  משתמש זכר Atex Atex אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.06
שלח הודעה דרך MSN אל Atex
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ya Boy שמתחילה ב "יש לי קבן עוד שבוע"

לא ממש אהבתי את הרעיון שלך,כי אז זה יוצא מצב שהצבא חייב לך משהו,ואתה לא מתכוון להשתמש באותם מילים כמו שאמרת פה למשל? "נשבר לי הזין" וכיו"ב,נכון?

אחי אני דווקא חושב שאתה צריך לתת את המקסימום עכשיו,למרות שאתה שונאה את היחידה הזאת,כדי לתת לעצמך קרדיט כשתעלה את הפרופיל..כי אז תוכל גם להגיד שיש לך מוטבציה לשרת את המדינה וכדומה ויש לך גם הוכחה לכך לפי השירות ביחידה הנ"ל..

כי הטיעון שלך - שהיחידה לא מתאימה לי ואני שונה אותה,אני חושב שהקב"ן שמע אותה דיי הרבה,כך שהוא רגיל לזה וזה לא ממש יזיז לו,כי ברור לכולם שרוב האנשים בצבא לא עושים את מה שהם רצו לעשות,ולא תמיד נהנהים מהשרות שלהם,ככה שזה דיי חלש..

בכל זאת אם אתה רוצה לעבור תפקיד,אני ממליץ לך פשוט לדבר איתו כך שהוא ישתכנע לעביר אותך,
תגיד לו שאתה לא מרגיש שאתה תורם מספיק,שאתה רוצה ללכת בכלל לקרבי,וההרגשה הזאת מעצבנת אותך
תגיד לו שכרגע לא ממש טוב לך ביחידה (תן סיבות לא מוצדקות,אל תגיד כי יש שם חרא אנשים או מפקדים)
זה פחות או יותר מה שאני יכול לעזור לך ..

שיהיה בהצלחה!
חרשני כרצונך – מגל, גלגל – חרושת
או חרב ופגיון.

הנדר הבית"רי ,זאב ז'בוטינסקי, פאריס, תרצ"ד

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-01-2008, 01:53
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Ya Boy שמתחילה ב "קבן יכול לזרז תהליכים?? עד..."

קב"ן יכול אולי לעזור בזירוז תהליכים אם הוא מאמין שישנו משבר כלשהו עקב התפקיד הנוכחי, אבל הדבר יעשה כדי להקל ולעזור על ההתמודדות הנפשית עם המערכת. אתה מתכנן לעבור לקרבי ואתה רוצה עכשיו להראות למערכת שיש לך משבר נפשי שלא מאפשר לך לשרת בתפקיד הנוכחי עד להעלאת הפרופיל? ממש לא ברור לי מה אתה מנסה להשיג בזה.
אם אתה סתם משועמם ולא ממצה את עצמך בתפקיד יש דרכי שינוי שיבוץ רגילות והן עוברות דרך המפקדים ביחידה או דרך משרד הת"ש.
אם הדרך שלך להתמודד עם משבר בתפקיד הנוכחי מצריכה קב"ן, ממש לא בטוח שאתה צריך לשקול בכלל להגיע לתפקיד קרבי.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:21

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר