11-01-2008, 05:02
|
|
|
חבר מתאריך: 30.01.06
|
|
נמוך
בזמן האחרון מופיעה לי בעיה שקצת (הרבה) מפריעה לי.
אני לבד.
חברים יש לי, אני אוהב אותם, ומאוד כיף לי לבלות איתם.
הבעיה היא בקשר רומנטי.
בתקופת הגיוס נפרדתי מבחורה מדהימה, הבנו ביחד שהקשר הרומנטי צריך להיפסק, הוא פשוט לא מתאים.
אחרי כמעט שנה שלמה נשארתי באותו הסטטוס, אני לבד, למרות די הרבה נסיונות כושלים.
מה לעשות, הטבע האנושי גורם לנו לחפש סיבות לעניין.
הרי אני בסה"כ בחור עם ביטחון עצמי, לא גבוה אבל באותה מידה גם לא נמוך, אינטלגנטי, יש לי אחלה חוש הומור, וכריזמטיות די מאפיינת אותי, אבל אז נפל לי האסימון, אני לא גבוה, אני 1.72 בלבד, וזה מתסכל. תמיד שיש כישלון אז הגובה הוא השעיר לעזאזל שלי. ושכישלון רודף כישלון פשוט מתחילים להתיאש, ולהאשים את המינוסים שבך, אז נכון שיכול להיות אלפי סיבות אחרות (כמו זה שאני לוחם וחוזר הביתה פעם בשבועיים שלוש), אבל עדיין, זה מתסכל ומדכא.
בתור ילד בחטיבה\תיכון, אני זוכר שהבעיה הפריעה לי, אבל תמיד ניסיתי לחפות על זה ע"י הבלטת תכונות אחרות וטובות שלי (ובתקופה הזו הייתי נמוך הרבה יותר מבני גילי), תמיד ידעתי שאני אגדל ואהיה כמו ההורים שלי. בדיעבד אכן גדלתי, אבל זהו אני כבר בן 20 ודי הגיוני שזה מאחורי, אז נכון אני נמוך מהמומצע באיזה 3 ס"מ, אבל עדיין ההרגשה שזהו, הגעתי למקסימום, ששנה הבאה אני לא אהיה פתאום 1.80. בחטיבה זאת הייתה הנחמה שלי - הציפייה. בסופו של דבר, התאכזבתי, תמיד דמיינתי את עצמי כבחור בן 20 גבוה, לפחות 1.80.
האמת שאני בקושי מייחס חשיבות לגובה שלי, אני הייתי בטוח שזה נורמלי (וכן זה כן זה נורמלי), אבל פתאום בגיל 20, כשאני מתבונן במראה, אני מתאכזב. אני מתאכזב ששיקרתי את עצמי, ניחמתי את עצמי, הייתי בטוח בעצמי, ופתאום הגוף שלי בגד בי.
מה דעתכם\ן?
האם גובה זה באמת גורם חשוב ברושם?
האם גברים גבוהים יותר הם מוצלחים יותר ומושכים יותר?
נערך לאחרונה ע"י Oasis11 בתאריך 11-01-2008 בשעה 05:08.
|