לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2008, 01:45
  משתמש זכר מונגו מונגו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.07
שלח הודעה דרך ICQ אל מונגו Facebook profile
אני רוצה לשתף אתכם במשהו.

ראיתי היום סרט על 2 תאומות סיאמיות שמחוברות בראש, אחת מהן רוצה להיות זמרת קאנטרי, השניה מתנדבת בבית חולים. הן היו מאוד מסכנות, מחוברות בצורה מאוד מעוותת, חולקות 30% מח משותף, אחת מהן יושבת על כסא מיוחד ונתמכת על ידי אחותה שמסיעה אותה. אחת מהעיניים של שתיהן מסתכלת באופן תמידי 24 שעות ביממה על האחות השניה. וזה עוד בלי לדבר על בעיות יום יומיות של איך הן יושנות? איך הן עושות צרכים?
עכשיו רואים בסרט סקר שעשו ברחוב למלא אנשים ושאלו אותם - "מה הייתם רוצים לשנות בכם?"
אז המצלמה קיבלה כל מיני תשובות - פה, אף, חזה, עיניים, תכונות אופי..
בסופו של דבר ראו ראיון עם אחת התאומות. שאלו אותה - "אם היית צריכה לנסח מודעת היכרויות עלייך, מה היית כותבת?"
אז היא אמרה בהכי כנות בעולם: "אני הייתי כותבת שאני בחורה נחמדה, עם עיניים כהות ושיער חום עם מראה ממוצע, שלא מפחדת מלהתנסות בשום דבר בחיים.."
ואז פשוט נפל לי האסימון... העולם מלא בכ"כ הרבה צרות.. המקרה הזה של התאומות סיאמיות זה עוד מקרה קל. מה עם חולים סופניים? ילדים עם תסמונת דאון? תאומים סיאמיים שמחוברים במקומות יותר חמורים מבחינה בריאותית? עיוורים, נכים, אוטיסטים, בעלי פיגור...
לא עלינו - לא חסרות בעיות בעולם הזה.

ובכל זאת - אם האנשים האלה מתמודדים בצורה יום יומית עם הבעיות שלהם והילדה שמחוברת לאחותה בראש ורק כואב מלהסתכל עליה זזה, מצליחה לחשוב בצורה חיובית על עצמה ועל החיים... מה הן כל הצרות שיש לנו האנשים ה"רגילים"?

נכשלתם במבחן? החברה זרקה אתכם? בעיות עם ההורים? בעיות חברתיות?

קחו את החיים בקלות ותודו לאלוהים שנתן לנו חיים כאלה מדהימים מלאים בהנאות קטנות וגדולות... תחשבו על כל הדברים המדהימים שיש לכם שנראים לכם מובן מאליו ופשוט תהיו שמחים בחלקכם.

מצטער על החפירה - הייתי חייב לפרוק את זה.
המשך לילה מהנה לכולם.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-01-2008, 21:56

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "שטויות היפיות"

זה ממש לא עניין של לפתור בעיות (התגובה מכוונת גם בשביל Seo וכל השאר)...
אני לא חושב שאף אחד מספיק מטומטם בשביל לחשוב שסבל של אחרים יעזור לו, ואני לא איזה היפי וגם לא חבר באף כת מוזרה ומנסה להמיר את כולכם. אני בסה"כ משתף אותכם באיזה הארה שהייתה לי אחרי שראיתי סרט.

לדעתי אפשר פשוט ללמוד לקח מכל הסיפורים האלה.
זה פשוט עניין של להבין שהמצב שלך, כמה קשה שהוא יהיה, לא כזה נורא כמו שהוא נראה. צריך לקחת את הקשיים בחיים בפרופורציה, ולשאוב כח ואומץ מאותם אנשים שנתקלים בבעיות קשות בהרבה בצורה יום יומית (שוב - נכים, עיוורים, בעלי פיגור שכלי...).
זה כמו שבנאדם שקרוב אליך (לא עלינו!) ימות בצורה מפתיעה.. הדבר הזה יגמד את כל הצרות הרגילות שלך.
בדיוק ככה - כשראיתי את הסרט והבנתי כמה קשה לילדות האלה ואיך למרות הכל הן מאושרות בחלקן, הבנתי שבסה"כ החיים שלי מצויינים ושלא משנה מה - אני צריך להגיד תודה לאלוהים על זה שאני חי וחי טוב.

זה הכל.

ישן 03-01-2008, 22:34

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "כשתהיה לך הרגשה רעה תנסה..."

האמת היא שאתמול לפני שפרסמתי את האשכול הזה, הייתה לי שיחה רצינית כזאת עם חבר טוב שהתבאס על איזשהי בחורה שהוא מאוהב בה כבר שנה.
סיפרתי לו את הסיפור הזה ודיברנו קצת על לקחת את החיים בפרופורציה, ודי מהר הגענו למסקנה שזה באמת קטן עליו לנסות לקחת עוד צ'אנס איתה. וגם אם זה לא יצליח - זאת בסה"כ עוד נפילה שהוא יקום ממנה מהר, מחושל יותר... הוא יצא בהרגשה טובה מהשיחה הזאת וגם אני וזה מה שהוביל אותי לפרסם את האשכול הזה. מחר בערב הם יוצאים והוא הולך לנסות את מזלו.

אני באמת לא מבין למה אתה מתנגד בכזאת עיקשות לרעיון פשוט בסה"כ.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:45

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר