16-04-2005, 15:18
|
|
|
חבר מתאריך: 17.01.04
|
|
תדברי Gwenhwyfar
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Gwenhwyfar
בהמשך למה שכבר נאמר לך כאן - תטוס בשביל החוויה ואל תפתח יותר מדי ציפיות שיהוו כגורם לנסיעה .
אין לדעת מהן הכוונות שלה להמשך איתך ולכן לא טוב שתתמלא ציפיות בעוד היא לא תהיה בעניין .
אני ממליצה להתחיל עם הכל בקטן - תראה לה שאתה כייפי ואוהב לבלות, תפתח עימה שיחות נפש ושיחות על אהבה,
תגרום לה להרגיש מיוחדת ותחמיא לה . כל הדברים האלו יכולים להראות לה את טיבך ולגרום לה לרצות להתוודע אליך יותר .
מה שהכי חשוב זה שלא תקפוץ עליה או תחנוק אותה כשתהיו שם, כי אני מכירה זוג ידידים שטסו ביחד ולבחור
היו כוונות מעבר, הוא חנק אותה במהלך הטיול, היה פיצוץ, דרכיהם נפרדו והם חזרו עם טעם רע ונתק מוחלט לארץ .
אז... חבל שמצב כזה יקרה גם לכם, גם אם תיזום והיא לא תהיה מעוניינת אל תגרום לנושא להיכנס ביניכם ותמשיכו לטייל בכיף .
קצת טיפים - אתם חייבים לטוס ללאס- וגאס (בנוואדה), ההורים שלי עכשיו חזרו מארה"ב ואמרו ששווה ביקור
(לא בשביל ההימורים המגעילים, אלא בגלל הדברים שיש שם לראות !) אם אכן תהיו שם אז תבקרו במלונות,
יש שם מלונות מעוצבים בצורה מדהימה ומלון אחד במיוחד : מלון "ונציה" שמעוצב ממש כמו ונציה .
ובנוגע לחנויות - אל תפספס את חנות המותג "Gap", יש להם בגדים נהדרים !
רצוי גם לבקר בחנויות של "Old Navy" ו"בננה ריפבליק", תוכל למצוא דברים משגעים .
וזה, תבלו ותהנו ואל תשכח לעדכן
רחלי .
|
רחלי יקירתי,
אני טס כיוון שאני רוצה לטוס והיא בחורה שכיף להיות איתה. שירתנו שנתיים ביחד... סגרנו שבתות ויום יום היינו ביחד.. עדיין לא הצלחתי לפגוע בבחורה מקסימה כמוהה. ואני בטוח שלא אגיע לרמות של לחנוק.. רק להציף אותה בהרבה תסומת לב וחביבות וגמישות כולל זרימה כמו מפלי הניהגרה.
אני אישית אם כבר יעדיף לפתוח את הנושא של קשר אחרי שנחזור לארץ.. ככה יהיה יותר בטוח ואני יוכל להגיד האם האופי שלה טוב בשבילי לקשר או שלא. אבל אנחנו טסים לכיף כיוון שהיא רוצה לטוס לפני הלימודים וגם אני קצת חופש...