לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 24-12-2007, 19:36
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
קטעים עוגת נפוליאון :) היה יאממממממממי יאם!

הכנתי לפני כחודש +
מהמתכון של אהרוני בעיתון 7 ימים של סופ"ש
לדעתי זה מתבלגן יותר מדי בחיתוך וברגע המאכל,
אז מספיק לעשות שכבת תחתית הרבה מילוי ושכבה אחת מעל עם האבקת סוכר.

תמונות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


את המתכון אני מעתיקה לכם ממישהי שכתבה אותו ברשת (אני לא מוצאת את הדפים מהעיתון שתלשתי לעצמי )


הבצק:

1. מרדדים 500 גרם בצק עלים לעלה דק בגודל תבנית התנור שבבית.
2. לרפד את התבנית בנייר אפייה ולהניח בצק מרודד.
לדקור במזלג ולהכניס למקרר לשעה.
3. להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ל12 עד 15
דקות עד הזהבת הבצק.
4. להוציא מהתנור. להניח על הבצק נייר אפיה ועוד תבנית ולהחזיר לתנור
כשהבצק בין שתי התבניות. להוריד את החום ל 180 מעלות ולאפות עוד 10
דקות ולקרר.
5. להוציא את הבצק מהתבנית ולקרר לגמרי.
6.לשים את הבצק על משטח עבודה ומיישרים יפה מכל הכיוונים קצוות מיותרים.
7. מחלקים את הבצק ל 3 עלים ארוכים שווים בגודלם.


הכנת הקרם:


6 חלמונים + 1 ורבע כוס סוכר.
לטרוף במערבל יד ולהוסיף 3 כפות קורנפלור.
לשים על האש 2 וחצי כוסות חלב. להביא לרתיחה.
להוסיף 2 מקלות וניל שגרדנו מהם את הגרגרים.
לצקת את החלב לתערובת החלמונים. לערבב יחד.
לבשל הכל על להבה בינונית. לערבב ולשים לב שלא יהיו גושים. לבשל 6 7 דקות. לא להרתיח.
להעביר לקערה ולקרר לגמרי.
להקציף שלושת רבעי קופסא שמנת מתוקה .
כשהקרם קר לחלוטין להוסיף השמנת המוקצפת ולערבב יחד בעדינות עד לקבלת קרם חלק.
לקרר את הקרם במקרר.
כשהקרם קר למרוח על שכבת הבצק.
בצק קרם בצק קרם בצק אבקת סוכר.
להכניס שוב למקרר ואח"כ לחתוך לקוביות גדולות.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר