25-12-2007, 22:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RACS שמתחילה ב "צריך מתכונים לדברים שאפשר להגיש קר. פרטים בפנים."
- אפשר לעשות מה שאני עשיתי לפני עשור
- מה עשית ?
- מה שעשו ב 48
- מה עשו ב 48 ?
- שישים שנה, לך תזכור...
וברצינות, מזנון קר לא חייב להיות דבר רע, אני עשיתי 'פריסה' כמו שכולם עושים רק יותר מיוחדת, עם חומרי גלם יותר טובים ותוצרת בית לדוגמא,
סלטים תוצרת בית: חומוס וטחינה, סלט תפו"א (מה שנקרא לעיתים סלט רוסי), סלט קולסלאו, סלט וולדרוף, עגבניות שרי עם בזילקום ושמן זית, סלט פסטה קר, סלט חצילים, מטבוחה וכו'
נקניקים: לא טחונים אלא רק כאלו שמגיעים בחתיכה אחת. למה אני מתכוון? לא סלאמי ודומיו אלא פסטרמה - יש הרבה סוגים וטעמים,כתף בקר, רוסטביף.
לחמים - לא פיתות אלא לחמים איכותיים ומסוגים שונים כמו לחם זיתים, לחם עם עגבניות וכיו"ב
שתיה... טוב נו, זה בבסיס... אז קולה ?
|