29-12-2007, 12:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.08.05
|
|
כמה עצות
1.אל תשתוללו עם החולצות ירוקות או תרמיות או לבנות באמת שאין צורך.חולצה לבנה אחת מספיקה מאחר וכמה פעמים את נמצא על א' משהו כמו 1 או 2 תלוי בשבתות שאתה סוגר ואז יוצא הביתה על א'.
ממחזרים מדים וגם חולצות,לא יקרה כלום אם תלבשו את אותם מדים שבועיים ואת אותה חולצה 3 ימים ברצף,זה לא הבית שיש את אמא שתכבס ותגהץ.לגבי כל הציוד הטרמי,גטקעס וחולצה תרמית אחת מומלץ בחום כמו גם חמצוואר וכובע צמר (מציל חיים).
2.כל הטואליטיקה הלא פרקטית שמנסים למכור לכם אל תקנו!,מספיק דאודורנט,משחת שיניים,מברשת ,סבון ושמפו.תיק כלי רחצה אתם מקבלים גם ככה אל תקנו.
3.לגבי תיק,תשמע אני עם 90 ליטר ויש פעמים שהוא חוזר מלא עד 0 מקום כשהכל מסודר ומקופל,תנסו לחסוך כמה שיותר מקום תקפלו את המגבות לריבוע קטן ותכניסו,תחתונים בגוש אחד וכן הלאה.
4.מד"סים,אין צורך עכשיו לקנות את הנעל ריצה החדשה של מוריס גרין שעולה 250000 שקל,תרוצו עם מה שיש בבית גם ככה תקבלו וואצ'ר אני מאמין.לגבי מכנסיים קצרים,תקפיד שיהיו בגובה הברכיים ולא למעלה מהם באופן חריג (כל המכנסי ריצה למיניהם שמכסים בערך את הביצים לא מתקבלים שימו לב) תקנה חדשה.
מגיע החורף,קר מאוד בדרום,איזור ירושלים ובצפון.אי לכך וכיוצא בזאת תתלבשו טוב,אם אתם לא מרגישים את האצבעות ברגליים זה כי הנעל עור מוליכה קור .אם אתם הולכים לישון בשטח ויש אופציה לחרמונית או דובון מתקבל בברכה כנ"ל שק"שי מומיה אמריקניים וכרבוליות פליז שאני ממליץ אישית לקנות בחום.