בחלק מהלוחות היקרים יותר (לדוגמה Asus M2N-E SLI) המסגרת מתחברת ללוח ע"י ברגים במקום פינים מפלסטיק, ומחוזקת בגב הלוח ע"י פלטה ממתכת, אבל המיקום של החיבורים עדיין זהה ויתאים כנראה גם ללוח שלך, אם כי במקרה זה כדאי לוודא שהפלטה האחורית לא גורמת לקצר.
אני חושב שהרעיון הטוב ביותר הוא להתקשר לכמה מעבדות מחשבים בסביבה שלך, ולשאול אם יש להם מסגרת כזו מלוח תקול שיוכלו למסור לך בחינם או בתשלום סמלי. תדגיש לפניהם שאין חשיבות לדגם הספציפי שלך אלא כל מסגרת מלוח בשקע AM2 תתאים.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Online שמתחילה ב "לא, לא חייבים לפי אותו דגם בדיוק."
שמתחבר למה שהראת כאן. יש לי את המסגרת הזאת - אני מחפש את הפלסטיק ששמים על הצלעות קירור ושנתפס במסגרת הזאת שכבר על הלוח. גם היא אוניברסלית? היא לא תותאם לפי סוגי צלעות?
נערך לאחרונה ע"י sTaTik בתאריך 18-12-2007 בשעה 00:07.
אם הידית נשברה אצלך תוכל לקנות גוף קירור חדש. מן הסתם אפשר למצוא בחנויות קירור stock (מקורי) של AMD ויש גם אלטרנטיבות זולות (בטווח של כמה עשרות שקלים). ראה למשל את הדגמים שהזכרנו באשכול הזה:
חשבתי שזה פלסטיק עם 4 דפנות ולא ברזל כמו של פעם משני הצדדים. בקיצור לפי מה שאתה אומר אם יש לי את המסגרת שמולבשת על הלוח אז אין לי מה לדאוג... סתם הלחיצו אותי...
בחלונות ויסטה הדרייבר מובנה ולא צריך לעשות כלום בעניין.
בקרת מאוורר היא תכונה של הלוח ששולטת על מהירות הסיבוב של המאוורר בהתאם לטמפרטורה של המעבד. כדי להפעיל אותה בלוחות של Gigabyte נכנסים לתפריט PC Health Status ב-BIOS ומוודאים ש-CPU Smart Fan Control נמצא במצב Enable.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Online שמתחילה ב "לפי הסקירה באתר Digit-Life, ה-Igloo שקט הרבה יותר מהקירור המקורי"
אני אלך על הTR2 יותר קל"ב לי..
וואי אתה ממש עוזר לי... היה לי בעיות עם הדרייבר הזה בלוח אם אחר של ג'יגה בייט... רק עכשיו אני קולט שהיה צריך לעדכן אותו בביוס.... איזה פאדיחה טוטאלית...
אם כבר אתה עוזר לי... אז יש לי סטיק אחד של ג'יגה ו2 של 512. כולם של קינגסטון וכולם 800MHz
אני יכול לחבר את כולם? שיהיה לי 2 ג'יגה זכרון?
נערך לאחרונה ע"י sTaTik בתאריך 18-12-2007 בשעה 00:56.