10-04-2005, 18:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.03.05
|
|
ביזיון!!!!
אני ממש לא רוצה להיכנס עכשיו לפולטיקה ולוויכוחים,אני רק רוצה לחלוק איתכם איזה ביזיון אנחנו עוברים כאן כבר יותר מ24 שעות.
במשך כל שנות המלחמה הזאת לא זכורה לי הפצצה כזאת של פצמר"ים וקאסמים. יום שלם הסתגרנו בבתים מקווים שהבום הבא לא יהיה בתוך הבית שלנו,אבל גם זה הגיע,ממש בחצר שלנו...
השריקות והבומים לא נגמרו,גם לא בשעה האחרונה,וזה ממשיך...
אז נכון,ב"ה לא נהרג כאן אף אחד,ורק נזקים גדולים נגרמו לבתים. אבל מתי יתעוררו???? רק כשמישו ישלם את המחיר בגופו???? רק כשיהיו כאן הרוגים???
זה שעד עכשיו אף אחד לא נפצע או נהרג זה נס!!!!!!!!!!! יותר מתשעים פצמר"ים נחתו כאן, כל אחד והנס שלו-בדיוק סגר את הדלת,בדיוק עבר חדר,בדיוק יצא מהבית וכו'...
איפה התגובה של צה"ל???? מישהו שם בממשלה נרדם, למישהו שם לא אכפת ממנו. הדם שלנו כבר לא שווה כלום.
ישבנו היום בבית הספר ובכינו, בכינו שלא מספיק שרוצים לגרש אותנו מהבית גם לא אכפת להם ממנו,
דמנו הפך הפקר,אנחנו יושבים כאן מפחדים מכל רגע ולאף אחד לא אכפת. לערבים שם משעמם אז הם יורים,ואנחנו לא מגיבים...
אה,ולכל ארגוני הזכויות למינהם,סוסה נהרגה כאן הבוקר,אולי זה יזיז לכם..אם לא אנחנו אז בעלי חיים.
אני לא מציע לאף אחד לעבור את הביזיון וההשפלה שאנחנו עוברים כאן עכשיו... עצוב שהגענו למצב הזה...